nord advertising

Vi er Danmarks førende mediebureau inden for relationsmarkedsføring

Hos mediebureauet nord advertising i Aarhus kan vi hjælpe dig med stort set alt inden for markedsføring. Herunder brochurer, magasiner, aviser, profilfilm, hjemmesider, søgemaskineoptimering, sociale medier og meget mere.

Få et omkostningsfrit produkt

Vi er Danmarks førende mediebureau inden for relationsmarkedsføring, og vi laver produkter og materialer for kunder over hele landet. Relationsmarkedsføring er vores hovedkoncept og går kort fortalt ud på, at vi tilbyder din virksomhed at lave en gratis brochure, tilbudsmappe eller profilfilm. I stedet for at du betaler, tager vi kontakt til dine samarbejdspartnere og inviterer dem til at deltage med en annonce i dit produkt. Dine samarbejdspartnere får reklame, og du får et produkt uden omkostninger. På den måde står I også stærkere sammen, når I markedsfører jer.

Ønsker du et produkt uden annoncer, kan vi selvfølgelig også sagtens lave det for dig.

Du er med – hele vejen

Når du får udarbejdet et produkt hos os, har du mulighed for at få både en tekstforfatter og en grafiker til rådighed, som udarbejder tekst og opsætning efter dine ønsker. Du kan derfor være sikker på, at grammatikken er i orden i din nye brochure, og at billederne står skarpt. Hos nord advertising tror vi på, at et nært samarbejde skaber et godt produkt. Derfor sørger vi altid for at have tæt kontakt til dig undervejs i processen, og vi stopper ikke, før du er tilfreds.

Har din virksomhed interessere i at ramme en specifik målgruppe, tilbyder vi også en målrettet markedsføring via Danmarks mest præcise segmenteringsprogram.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

Læs mere her

nord advertising

Skanderborgvej 232, 2.
8260 Viby J