Naturstyrelsen

Naturstyrelsen er en styrelse i Miljø- og Fødevareministeriet.

Vi beskæftiger alt fra forstfuldmægtige, forstkandidater, jurister og økonomer til biologer. Som potentiel medarbejder i Naturstyrelsen er der mange muligheder både jobmæssigt og geografisk. Vi har udover hovedkontoret i Randbøl 18 andre lokale enheder ude i landet samt et driftscenter, hvor der er mulighed for at udvikle sine kompetencer og sin karriere inden for forskellige fagområder.

I Naturstyrelsen får du mulighed for at arbejde med en bred palette af opgaver på miljø- og naturområdet, samt at specialisere dig inden for f.eks. jura og økonomi. Naturstyrelsen sætter medarbejderne i centrum og har fokus på at skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdere udvikles og opnår resultater.

Hos Naturstyrelsen ønsker vi medarbejdere med stor viden og som ønsker at gøre en forskel og yde deres bedste. Et job i Naturstyrelsen kan være startskuddet til en karriere inden for et kompleks sagsområde, der udvikler dig både fagligt og personligt.

Find ledige jobs hos Naturstyrelsen her

Naturstyrelsen er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Biolog (sundhed) Byggeri og Anlæg Bygningsingeniør/Anlægsingeniør Bygningskonstruktør Civilingeniør Diplomingeniør Formidling Generalist HR Indkøb It-ingeniør Journalist Jura Kemiingeniør Kommunikation Ledelse Marketing Multimedia Offentlig administration Programmering Projektledelse/Planlægning Sociale medier Tekstforfatter Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Naturstyrelsen

Førstballevej 2
7183 Randbøl