MV-Nordic A/S

Om MV-Nordic A/S:

MV-Nordic blev grundlagt i 1991 og er et 100 % danskejet selskab med hovedsæde i Odense og søsterselskaber i Sverige og Norge. Vi udvikler og forhandler software til kommunikation og læring, blandt andet læse- og skriveværktøjer til erhverv og uddannelse. Siden august 2015 er vi Undervisningsministeriets leverandør af specialpædagogisk støtte (”it-rygsække”) til uddannelse. Desuden er vi skandinavisk samarbejdspartner for LEGO® Education.

Vi tilbyder et spændende job i et miljø med høje faglige kompetencer, sund humor og et stærkt, socialt sammenhold. Vi har en flad struktur, hvor medarbejderne har stor medindflydelse på deres opgaver og hverdag.
Som vores kollega vil du nyde gavn af:

  • en inspirerende hverdag, hvor du bliver en del af et vinderhold. Vores produkter er førende i branchen.
  • et stærkt bagland med daglig sparring og support. Vi løfter sammen.
  • attraktive personaleforhold, blandt andet i form af 7 ugers ferie.
  • vores lækre og sunde frokostordning, massage og sundhedssikring for alle medarbejdere.

Vi har både en stor Udviklingsafdeling og en It-Driftsafdeling, og det er ofte backend udviklere, som vi søger. Derudover har vi en del sælgere som er delt op i kørende sælgere og salgskonsulenter, som fungerer som salgs back-up.

Find ledige jobs hos MV-Nordic A/S her

MV-Nordic er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Civilingeniør Datamatiker Dataanalytiker (Big Data) Ingeniør It-ingeniør Programmering Salg Softwareingeniør Softwareudvikling Økonomi/Regnskab Økonomistyring

MV-Nordic A/S

Lucernemarken 17
5260 Odense S