Moldow A/S

Moldow A/S er en førende international leverandør af filtersystemer, maleanlæg og industriventilation til en lang række industrier i både Danmark og hele verden.

Vores hovedkontor og produktion ligger i Holsted, hvorfra produkterne eksporteres worldwide, og derudover har vi kontorer og ansatte i Ballerup, Rusland og USA.

Efter at have fremstillet turnkey løsninger til industrier over hele verden siden 1921, har vi opnået en stor knowhow og en masse erfaring indenfor design og produktion af energirigtige og driftssikre løsninger.

  • Vores filtersystemer sælges primært til industrier såsom træ, pap, papir, non-woven, mineraluld og metal. Energieffektivitet er et nøgleord, og i kombination med vores Energy Manager og ventilatorer kan der opnås energibesparelser på op til 70 %.
  • Vores maleanlæg er komplette systemer til maling af træ-, metal og plastemner med våd- eller pulvermaling. Af kunder, som har fordel af at have et Moldow-maleanlæg, kan nævnes BT/Toyota, Fritz Hansen, Paintbox and Electron Technical Solutions.
  • Vores løsninger indenfor industriventilation sælges til mange typer danske industrier, hvor ikke alene driftssikkerhed og energioptimering er de vigtigste mål, men hvor arbejdsmiljø i ligeså høj grad ønskes sikret. Løsningerne inkluderer bl.a. varmeveksleraggregater, friskluftaggregater, kanalsystemer og styring.

Energieffektivitet, driftssikkerhed og kvalitet er altid højest på prioritetslisten, når vi designer anlæg.

Besøg vores hjemmeside for at læse mere om vores produkter: www.moldow.com

Vi søger altid dygtige medarbejder til både kontor og produktion, som eksempelvis faglærte smede, smedelærlinge, maskinmestre, tekniske designere, ingeniører, montører, serviceteknikere, salgsingeniører m.m.

Find ledige jobs hos Moldow A/S her

Moldow A/S er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Moldow A/S er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Designer/Teknisk Designer Maskiningeniør Montør Salg Salgsingeniør Smed Svejser Tekniker

Moldow A/S

Jørgen Hansens Vej 1
6670 Holsted