MOE Rådgivende Ingeniører

MOE er en af Danmarks førende rådgivere inden for Byggeri, Energi & Industri og Infrastruktur.

Vi leverer kompetent og engageret rådgivning til både offentlige og private kunder. Vi er en multidisciplinær ingeniørvirksomhed med over 800 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark og datterselskaber i Norge og Filippinerne.

Vi tilbyder full-service rådgivning inden for de klassiske ingeniørdiscipliner i kombination med ekspertise på flere specialistområder. Vores kompetencer bygger på solid erfaring og et højt fagligt niveau. Sammen med vores kunder udvikler vi fremtidssikrede og værdiskabende løsninger. Vi arbejder tværfagligt og helhedsorienteret, og vi lægger vægt på samarbejde og udvikling.

Branchens bedste medarbejdere

MOE har branchens bedste medarbejdere og en ambition om at være den bedste arbejdsplads.

Vi har valgt en åben og involverende kultur, hvor medarbejderne har en høj grad af indflydelse på tilrettelæggelsen af eget arbejde. Vores flade organisation giver korte beslutningsveje og handlekraftige ledere, der er i stand til at beslutte hurtigt og planlægge arbejdet effektivt.

I MOE tror vi på, at den bedste og mest kompetente rådgivning forudsætter engagerede medarbejdere, positiv virksomhedskultur og attraktive medarbejderforhold.

Vi har et stærkt, fagligt miljø med klare, faglige karriereveje. Den faglige udvikling af medarbejderne er essentiel for vores virke. Derfor samarbejder vi også tæt med ingeniøruddannelserne og har flere forskningssamarbejder med universiteterne.

At arbejde hos os

I MOE bliver du en del af en arbejdskultur, der er baseret på høj faglighed, tillid og dialog. Vi lægger vægt på et sundt og engagerende arbejdsmiljø med en uformel omgangstone.

Du kan arbejde med mange forskellige projekter inden for vores tre forretningsområder Byggeri, Energi & Industri og Infrastruktur. MOE Projektmodel er vores værktøj og vejviser til at gennemføre succesfulde projekter, og vores interne uddannelsessystem MOE Akademi understøtter din kompetenceudvikling uanset hvilken karrieremæssig vej du ønsker at følge.

Med den rette profil har du mulighed for at gøre karriere både lokalt og på tværs af organisationen. Udveksling mellem kontorer og lande kan udvikle din karriere og bidrage til den langsigtede vækst og udvikling i MOE

Find ledige jobs hos MOE Rådgivende Ingeniører her

MOE er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Byggeri og Anlæg Bygningsingeniør/Anlægsingeniør Bygningskonstruktør Byplanlægning Civilingeniør Designer/Teknisk Designer Diplomingeniør Elektriker Elektroingeniør Energiingeniør Projektledelse/Planlægning VVS-tekniker

MOE Rådgivende Ingeniører

Bødkervej 7A
7000 Fredericia