Miljøstyrelsen

Vil du være med til at arbejde for at sikre rig natur, rent vand, sikker kemi og grøn produktion?

Som medarbejder i Miljøstyrelsen, bliver du en del af et engageret hold af kollegaer, der er nogle af landets skarpeste eksperter inden for de væsentligste kerneopgaver på natur- og miljøområdet.

Miljøstyrelsen er porten til viden på området, og du vil komme til at omsætte natur- og miljølovgivningen til virkelighed med et mål om at balancere hensynet til både beskyttelse og benyttelse samt skabe sammenhæng mellem politik og praksis. Som en del af styrelsens stabsfunktioner, kan du være med til at udvikle vores organisation, sikre de økonomiske rammer og bidrage til den daglige drift.

Som arbejdsplads er vi fagligt præget af stærke miljøer, intern videndeling og sparring på tværs af mange forskellige faggrupper. Vi har fokus på at sikre god trivsel i et balanceret arbejdsliv med gode muligheder for at udvikle sig og tage fagligt ansvar.

Som ny styrelse med et nyt hovedsæde i Odense, får vi mulighed for at opbygge en attraktiv arbejdsplads, der danner rammerne om et moderne, fleksibelt arbejdsliv med udviklende faglige og sociale fællesskaber.

Læs mere på www.mst.dk/job

Find ledige jobs hos Miljøstyrelsen her

Miljøstyrelsen er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Analyse Bioanalytiker/Laborant Biolog (sundhed) Civilingeniør Dataanalytiker (Big Data) Diplomingeniør Farmaceut Farmakolog/Toksikolog Ingeniør It-ingeniør Jura Kemiingeniør Landinspektør Miljøteknologi Offentlig administration Produktudvikling og R&D Softwareingeniør Softwareudvikling Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Miljøstyrelsen

Skovridervej 3, Arnum
6510 Gram

Tolderlundsvej 5
5000 Odense

Englandsgade 25
5000 Odense

Sollerupvej 24, Sollerup
5600 Faaborg