lpm production a/s

lpm production a/s er en rummelig virksomhed, hvor alle medarbejdere er lige værdifulde og hvor personlige og faglige forskelligheder respekteres og værdsættes.

Hos lpm er vi blandt de allerdygtigste i vores felt, og det er vores målsætning at bevare denne position. Derfor er det vigtigt for os, at både lpm og den enkelte medarbejder udvikler sig. Dette sikrer vi bl.a. gennem det tætte samarbejde, videndeling og efteruddannelse, hvilket alt sammen er meget højt prioriteret hos lpm.

I produktionen har vi på tre skift, et hold af dygtige industriteknikere, som er godt supporteret af vores PTA og kvalitetsafdeling. Administrationen varetager salg, marketing, indkøb, logistik, økonomi og HR. I et samarbejde som går på tværs af hele virksomheden, sikrer vi i fællesskab, at der hver dag bliver produceret komponenter til vore kunders fulde tilfredshed.

lpm production a/s er en familieejet virksomhed med ca. 50 ansatte. lpm blev grundlagt i 1987 – dengang hed virksomheden Lindbjerg Plast og Metal. lpm er specialiseret i langdrejning, automatdrejning og 3-og 5-akset bearbejdning. Virksomheden har en professionel ledelse og bestyrelse.

Find ledige jobs hos lpm production a/s her

lpm production a/s er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Industritekniker

lpm production a/s

Energivej 34
6870 Ølgod