Lodam Electronics a/s

Lodam udvikler, producerer og leverer energieffektive produkter indenfor forretningsområderne køl, varme og ventilation.

Vores produktportefølje består af en lang række elektroniske styringer, betjeningspaneler, sensorer og software applikationer, som kombineres til såvel færdige produkter som kundetilpassede OEM-løsninger.

Vores styrkeposition er en høj grad af innovation, nytænkning og udvikling i vores produkter samt en meget stor viden og kompetence inden for de applikationer, som vi leverer løsninger til. Alt dette resulterer i meget energieffektive og optimerede produkter og løsninger til vores kunder.

Vore primære kunder er større producenter af fx kølecontainere, varmepumper, ventilationsanlæg, industrikøl m.v. Endvidere leverer vi en lang række ydelser og produkter til vores moderselskab, BITZER Group, som er en af verdens førende producenter af kølekompressorer.

Lodam udvikler produkterne i Danmark, og de produceres hos EMS (Electronics Manufacturing Services) i udlandet bl.a. i Asien og Europa. Lodam er 107 medarbejdere i Danmark, primært ingeniører.

Find ledige jobs hos Lodam Electronics a/s her

Lodam Electronics er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Design Kommunikation Designer/Teknisk Designer Digital Design Energiingeniør Energiteknolog Formidling HR Ingeniør It-ingeniør Kommunikation Lager og logistik Ledelse Marketing Produktionsingeniør Produktionsteknolog Programmering Projektledelse/Planlægning Public affairs Salg Salgsingeniør Transport Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Lodam Electronics a/s

Kærvej 77
6400 Sønderborg