LIFA A/S

LIFA A/S er en moderne og innovativ virksomhed, der gennem årene har udviklet den traditionelle landinspektørforretning til også at omfatte specialistviden på GIS-, OIS- og CAD-området – en viden samlet og forankret i vores GIS•IT-afdeling.

Vores samarbejdspartnere omfatter bl.a. professionelle bygherrer, erhvervsvirksomheder, offentlige instanser og private ejere af fast ejendom, som nyder godt af vores ekspertviden på både landinspektør- og GIS•IT-området.

Hvordan kan vi fremme din karriere?

Som en del af LIFA-teamet får du en engageret og professionel organisation i ryggen med mere end 150 kolleger fordelt på vores 10 kontorer i hele landet. Vi skaber synergier afdelingerne imellem, og kan derved tilbyde vores kommende kolleger et stærkt, fagligt miljø med vidensdeling og sparring på tværs af forretningsområder, ligesom du også får rig mulighed for at dygtiggøre og udvikle dig både personligt og fagligt.

Find ledige jobs hos LIFA A/S her

LIFA A/S er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Analyse Arkitektur Business Intelligence Byggeri og Anlæg Bygningsingeniør/Anlægsingeniør Bygningskonstruktør Byplanlægning Civilingeniør Datamatiker Dataanalytiker (Big Data) Designer/Teknisk Designer Diplomingeniør Ingeniør It-ingeniør Kort- og Landmålingstekniker Landinspektør Ledelse Matrikeltekniker Programmering Projektledelse/Planlægning Softwareingeniør Softwareudvikling Tekniker Webudvikling

LIFA A/S

Lucernemarken 1
5260 Odense S