Lidl Danmark

DU LYKKES I LIDL

Den første danske Lidl-butik åbnede i 2005. I dag har vi over 100 butikker i Danmark og en ambition om at åbne dobbelt så mange inden år 2027. Det er det samme høje ambitionsniveau, der har gjort os til Europas største dagligvarekæde, realiseret vores ekspansion til USA, vores online salg af varer i Kina og vores mere end 10.000 Lidl-butikker, som er fordelt i 30 lande verden over. Hvis dine ambitioner er lige så grænseløse som vores, finder du ikke et bedre match – eller bedre muligheder for at gøre dem til virkelighed.
I Danmark har vi hovedkontor i Kolding, hvor vi sidder over 250 kollegaer og arbejder med alt fra controlling, salg, IT, indkøb, HR, kommunikation, Facility Management, logistik til marketing. Derfor har vi også et væld af muligheder til dig, der drømmer om at tage ansvar og skabe resultater.

SAMMENHOLD ER VINDERHOLD
Hos Lidl bliver du en del af en ambitiøs international koncern, hvor vi er drevet af trangen til at præstere, yde vores bedste og levere de bedste resultater. Det gør vi i en hverdag, hvor vi arbejder hårdt, mens vi har det sjovt og støtter hinanden, fordi vi tror på, at sammenhold er vinderhold. Fra din første dag, får du tildelt et stort personligt ansvar, hvor du får mulighed for at føre dine ambitioner ud i virkeligheden og se effekten af dit arbejde.

VI HAR EN PLAN MED DIG
I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne – heller ikke din karriereudvikling. Fra din første arbejdsdag bliver du en del af et ambitiøst karriereudviklingsforløb, der ikke fås bedre i den danske dagligvarebranche. Men som med de fleste ting her i livet, kommer man ikke sovende til succes eller til en spændende karriere. Du skal bevise, at du kan og vil, du skal opsøge og gribe mulighederne, og du skal fortælle os om dine drømme. Så gør vi, hvad vi kan for at gøre det nemt for dig. Vi har faste tidspunkter for, hvornår vi holder medarbejderudviklingssamtaler, vi har et omfattende udvalg af kurser, og vi har afsat masser af tid og ressourcer til din udvikling. Vi garanterer vi dig, at du lykkes i Lidl.

Se mere om en karriere hos Lidl på karriere.lidl.dk.

Find ledige jobs hos Lidl Danmark her

Lidl er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Analyse Arbejdsmiljø Art Director Bioanalytiker/Laborant Business Intelligence Byggeri og Anlæg Bygningsingeniør/Anlægsingeniør Bygningskonstruktør Byplanlægning Datamatiker Dataanalytiker (Big Data) Design Kommunikation Digital Design Diplomingeniør Energiingeniør ERP-systemer Finansiel rådgivning/Financial trading Forhandling Formidling Grafiker Hardwareudvikling HR Indkøb Ingeniør It-ingeniør Journalist Jura Kommunikation Kvalitet og kvalitetssikring Lager og logistik Ledelse Marketing Maskinmester Miljøteknologi Multimedia Oversættelse og sprog Programmering Projektledelse/Planlægning Public affairs Salg Sikkerhedsledelse Sociale medier Softwareingeniør Softwareudvikling Tekstforfatter Transport Undervisning Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Lidl Danmark

Profilvej 9
6000 Kolding