KVM-Genvex A/S

Genvex A/S blev grundlagt i 1974 af Bjarne R. Svendsen og har siden leveret ventilationsanlæg til både private og erhverv i både større og mindre skala.

I 1983 bliver der sat en serieproduktion i gang af virksomhedens to nye produktgrupper Vanvex og Combi. Vanvex serien er en ren brugsvandvarmepumpe, hvorimod Combi serien er en kombination af et passivt varmegenvindingsanlæg og en brugsvandvarmepumpe.

I 1986 starter Genvex fjerde serieproduktion med aktive ventilationsanlæg, som bliver introduceret i form af ”VP/C”-anlæg. Et anlæg der både har varmepumpe og levere opvarmning samt køling.

Udvikling
I Haderslev har vi egen udviklingsafdeling, som forbedrer og optimerer vores anlæg samt udvikler kommende produkter. Vi arbejder konstant med de nyeste teknologier på markedet, så anlæggene lever op til markedets krav.

Energi
Det er vigtigt for miljøet at spare på energien, derfor har vi hos Genvex stort fokus på varmegenvinding og energioptimering. Ved hjælp af de nyeste varmevekslere og den nyeste ventilator- og styringsteknologi sikrer vi det lavest mulige energiforbrug.

Indeklima
Godt indeklima er lig med velvære. Indeklimaet består af flere ting, men et Genvex anlæg er designet til at optimere to af de vigtigste parametre – fugtighed og temperatur. Den rette temperatur sikrer komfort og lav fugtighed fjerner risikoen for problemer med skimmelsvamp.

Find ledige jobs hos KVM-Genvex A/S her

Genvex A/S er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Indkøb Kvalitet og kvalitetssikring Lager og logistik Montør Salg Smed Svejser Teknisk Service
Genvex Præsentationsfilm

Genvex Præsentationsfilm

I denne video møder vi nogle af de ansatte hos Genvex og ser, hvad produkterne kan i praksis. Vi besøger en installatør, som altid har brug Genvex og hører hvorfor. Vi kommer også med i produktionshallen og ser klip fra ECO 190-produktionslinjen og bliver taget med i salgs- og serviceafdelingen, som hjælper kunderne med installationer, tegninger mm.

“Mød De Ansatte”

Christen Lautrup er produktchef hos Genvex. I denne film får du et indblik i hans arbejdsdag og et indblik i de forskellige processer, der indgår i arbejdet med nye produkter. Hør ham fortælle, hvordan produkterne bliver tilpasset nye kunder og se, hvordan produktionen på fabrikken i Haderslev er skruet sammen.

KVM-Genvex A/S

Sverigesvej 6
6100 Haderslev