Kristine Karlshøj

Kristine Karlshøj er en konsulentvirksomhed med base på Langeland.

Vi tilbyder facilitering af personaleudviklingsprocesser i virksomheder, institutioner og kommuner. Vores primære kunder er ledere inden for kreative erhverv, skole- og kultursektoren.

Der ud over så udfører vi netværksfacilitering, hvor virksomheder og mennesker bringes sammen gennem samtaler og øvelser.

Kristine Karlshøj er en netværksbaseret virksomhed.
Det vil sige, at vi som udgangpunkt ikke har medarbejdere ansat, men driver virksomheden som et samarbejde mellem mange mindre virksomheder, freelancere og løst tilknyttede. Det er et helt bevidst valg at være en netværksbaseret virksomhed. Det giver nemlig mulighed for at finde samarbejdspartnere som man svinger godt med, og skaffe de bedst kvalificerede kandidater til hver enkelt opgave.

Vi leder derfor efter samarbejder med andre selvstændige virksomheder, freelancere, specialister og konsulenter som er højkvalificeret inden for procesfacilitering, branding, undervisning, visualisering, grafisk design, kommunikation, kulturformidling, lederrådgivning mv.

Find ledige jobs hos Kristine Karlshøj her

Kristine Karlshøj er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Design Kommunikation Designer/Teknisk Designer Digital Design Formidling Forskning Fundraising Grafiker Kommunikation Konsulent Kulturudvikling Ledelse Multimedia Procesinnovation Produktchef Projektledelse/Planlægning Sociale medier Tekstforfatter Turisme og oplevelsesøkonomi Undervisning

Kristine Karlshøj

NOWHUSET Skolevej 10
5953 Tranekær