Kohberg Bakery Group A/S

Kohberg Bakery Group A/S er grundlagt i 1969 og er vokset fra at være et lille lokalt rugbrødsbageri i Sønderjylland til et stort, topmoderne bageri inden for alle typer af brød.

Hos Kohberg arbejder vi hver dag på at udvikle positive brødoplevelser til forbrugerne. Vi gør det ud fra vores kerneværdier, som er passion, nærvær, ansvarlighed, teamorientering og forandringsparathed. Det afspejler sig i vores kultur, hvor vi har en meget jordnær – men også moderne – tilgang til ledelse.
Hos Kohberg lægger vi vægt på, at vores rekrutteringsproces er professionel og grundig og varetages i et samarbejde mellem ledere og vores HR afdeling.

Derfor kan du som ansøger være sikker på et fair og veltilrettelagt rekrutteringsforløb, som sikrer at alle vores nye medarbejdere er fuldt kvalificerede og kompetente til at løse de mange nye og spændende arbejdsopgaver hos os.

Er du interesseret i at blive en del af Kohbergs team, så hold øje med vores hjemmeside, hvor ledige stillinger løbende bliver slået op og hvor du også kan søge uopfordret.

Find ledige jobs hos Kohberg Bakery Group A/S her

Kohberg Bakery Group er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Analyse Arbejdsmiljø Automation/Automationsteknolog Bioanalytiker/Laborant Biolog (sundhed) Business Intelligence Designer/Teknisk Designer Formidling HR Indkøb Ingeniør It-ingeniør Kemiingeniør Kommunikation Kvalitet og kvalitetssikring Lager og logistik Ledelse Marketing Maskinmester Procesoperatør Procesoptimering og supply chain Produktionsingeniør Produktionsteknolog Produktudvikling og R&D Programmering Projektledelse/Planlægning Public affairs Robotteknologi Salg Tekniker Transport Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Kohberg Bakery Group A/S

Kernesvinget 1
6392 Bolderslev