Kofoed & Co

Kofoed & Co er en innovativ IT-virksomhed, beliggende i hjertet af Odense overfor Brandts Klædefabrik, hvis fokus er at lave markedets bedste og mest brugervenlige løsninger indenfor flere forskellige brancher.

Vi har fingeren på den digitale puls, når det gælder innovative og kreativ udvikling af infostandere, mobile og interaktive løsninger, og sørger altid for at se helt ud til kanten af, hvad der er teknologisk muligt. Vi samarbejder med de dygtigste folk i branchen og fungerer som idéudviklere, sparringspartnere og tovholdere i digitale udviklingsprojekter. På den måde skaber vi intelligent kommunikation i øjenhøjde, som imødekommer vores kunders såvel som brugernes forventninger.

Vores virksomhed er i høj grad præget af entreprenørånd samt en vilje til at være – og forblive – på forkant med udviklingen, hvorfor vi altid er på udkig efter nye talenter som passer ind i vores team af dygtige og dedikerede udviklere. Vi kan tilbyde et spændende arbejdsliv med skiftende arbejdsopgaver, masser af udfordringer og gode muligheder for at udvikle dine faglige kompetencer. Hos Kofoed & Co prioriterer vi endvidere en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv, og du vil således også få mulighed for at sætte dit eget præg på din arbejdsdag og dine egne ansvarsområder.

Find ledige jobs hos Kofoed & Co her

Kofoed & Co er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Datamatiker It-ingeniør Programmering Softwareingeniør Softwareudvikling

Kofoed & Co

Rosenbæk Torv 1, 4
5000 Odense C