KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Midt på Fyn tæt på en å og med udsigt til mark og skov ligger KEN HYGIENE SYSTEMS.

Vi er en af verdens mest innovative producenter af professionelle løsninger til desinfektion, og har kunder inden for hospitaler, laboratorier, restauranter samt farma- og fødevareindustrien i hele verden.

I dag er vi 180 kolleger i Udvikling, Produktion, Salg og Service, Supply Chain og Økonomi – alle under samme tag. Derudover er vi i alt 230 medarbejder på koncernplan. Vi omsætter for DKK 330 mio. om året.

Hos KEN HYGIENE SYSTEMS får du kolleger med forskellige uddannelsesbaggrunde. Heriblandt finder du ingeniører, elektrikere, rustfaste smede, maskinarbejdere og akademikere. Uanset hvilken uddannelsesbaggrund du har, vil du komme til at samarbejde med dem alle igennem udvikling og produktionen af verdens mest energieffektive løsninger inden for desinfektion.

Vi går op i at der er et godt samarbejde på tværs af organisationens medarbejdere, og vi har derfor en uformel omgangstone og flad organisationsstruktur. Vi lægger vægt på, at alle medarbejdere kan komme med idéer og kreative løsninger, uanset hvor i organisationen du befinder dig.

Miljø og bæredygtighed er vores hjertesag. Derfor genanvender vi altid de mulige stykker til nye produkter, så vi ikke lader gode materialer gå til spilde. Alt vi laver er rustfrit, energieffektivt og overholder de strengeste hygiejnekrav, så vores kunder, heriblandt hospitaler, medicinalindustrien, fødevare- og farmaproducenter ved at tingene er rene, når de har været igennem vores udstyr.

Vi glæder os til at møde dig.

Find ledige jobs hos KEN HYGIENE SYSTEMS A/S her

KEN HYGIENE SYSTEMS er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Automation/Automationsteknolog Eksportsalg Elektriker Indkøb Ingeniør Kvalitet og kvalitetssikring Lager og logistik Ledelse Marketing Maskiningeniør Montør Procesoperatør Procesoptimering og supply chain Produktionsteknolog Produktudvikling og R&D Programmering Projektledelse/Planlægning Robotteknologi Salg Salgsingeniør Smed Sociale medier Softwareingeniør Softwareudvikling Svejser Tekniker Økonomi/Regnskab

KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Bøgebjergvej 60
5672 Broby