Jansson

Vi installerer konkurrencekraft

Hos Jansson interesserer vi os ikke kun for teknologi for dens egen skyld. Vi er her for at omsætte vores el-tekniske og IT-teknologiske kompetencer inden for el, alarm og kommunikation til forretningsmæssige fordele for virksomheder.

Nye teknologier, nye lovkrav og ikke mindst nye forventninger fra kunderne holder os på stikkerne hver eneste dag. Vi stræber efter at opgradere vores kompetencer løbende, så vi altid er på omgangshøjde med udviklingen. Udbyttet for vores kunder er fremtidssikrede løsninger, som styrker deres konkurrencekraft.

Siden 1897 har vi hos Jansson arbejdet efter principperne om flid, dygtighed og god opførsel – og det bliver vi ved med. Det går nemlig rigtig godt hos Jansson, og vi ved præcis hvorfor. Vores fremgang skyldes nemlig de mange gode medarbejdere, der hver dag gør sig umage for, at få tingene til at virke hos vores kunder.

Et job, du kan vokse i 

Vi ansætter mennesker, ikke eksamensbeviser. Naturligvis skal din formelle uddannelse være i orden. Men først og fremmest går vi op i, at du er af den rette støbning. Vi ansætter ordentlige mennesker, der matcher vores værdier, og som repræsenterer dem troværdigt over for kunderne i hverdagen.
Du kan få en lang karriere hos Jansson, hvis du har lyst til at lære nyt og samtidig vil lære fra dig. Så længe dén ild brænder, er der plads hos os. Vi sørger for, at du vokser fagligt og personligt hos os. Men vi forventer også, at du udvikler dig til en kollega, andre kan læne sig op ad. Vi har brug for solide og dygtige folk, der viser vejen og lærer fra sig.

Kan du se dig selv i vores værdier? Har du lyst til at udfordre dig selv med el-teknik og IT-teknologi på højt niveau? Så hører vi meget gerne fra dig.

Find ledige jobs hos Jansson her

Jansson er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Bygningsingeniør/Anlægsingeniør Datamatiker Elektriker Elektroingeniør Energiingeniør Energiteknolog ERP-systemer Industritekniker It-ingeniør Konsulent Ledelse Montør Programmering Projektledelse/Planlægning Robotteknologi Salg Softwareingeniør Softwareudvikling Tekniker

Jansson

Dianavej 13
7100 Vejle

Ndr Ringvej 89
6000 Kolding

Hovedgaden 29
7190 Billund

Sivlandvænget 27D
5260 Odense

Bavnehøjvej 6
6700 Esbjerg