ipnordic A/S

Er du en ildsjæl med ambitioner? Så bliv en del af ipnordic i Gråsten

ipnordic leverer intelligent telefoni til erhvervslivet – vi er de frække first movers i branchen. Du kan blive en del af vores ambitiøse og dynamiske virksomhed i Gråsten.
Vi har altid plads til ildsjæle med forskellige kompetencer, fx indenfor:

  • Softwareudvikling
  • Salg
  • System-, netværks- og serveradministration
  • IT-support
  • Bogholderi
  • Kundeservice

Det er ikke afgørende, om du er uddannet – til gengæld vægter vi flair, erfaring og lysten til at lære højt. Vores store fokus på udvikling og utraditionel tænkning gør os til garant for de bedste løsninger på markedet. Derfor har vi brug for kolleger, der besidder et naturligt drive og har positive forventninger til sig selv og sine omgivelser.

Vi måler ikke hinanden på, hvor hurtigt vi løber, hvor højt vi hopper, eller hvor langt vi kan springe – vi sørger for, at vi har de nødvendige rammer for at udnytte vores kompetencer og videreudvikle os inden for vores interesseområder. På den måde kan vi leve op til vores egne og vores kunders ønsker og forventninger.

Hos ipnordic får du en varieret hverdag, hvor kunden er i fokus. Et samarbejde, hvor forventninger nøje afstemmes, så din frihed og jobbeskrivelse matcher dine kvalifikationer og ønsker. Vi giver dig mulighed for en eksperimenterende og udviklingsorienteret tilgang til dit job, i en organisation med en flad struktur. Ideer bliver hørt og effektueret på kort tid. Din trivsel er vigtig for os, og b.la derfor tilbyder vi dig en frokostordning i vores egen restaurant, hvor kokke dagligt forbereder en lækker frokost lavet af lokale, økologiske råvarer.

Lyder det som noget for dig?
Så søg én af de annoncerede stillinger eller send os en uopfordret ansøgning og dit CV til job@ipnordic.dk

Find ledige jobs hos ipnordic A/S her

ipnordic er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Datamatiker Formidling It-ingeniør Kommunikation Marketing Programmering Salg Telekommunikation Økonomi/Regnskab Økonomistyring

ipnordic A/S

Nygade 17
6300 Gråsten