Inwatec ApS

Bliv en del af Inwatecs Laundrynerds

Inwatec er en dansk robot- og teknologivirksomhed, der er specialiseret i at udvikle og bygge automatiseringsprojekter til industrielle vaskerier i hele verden. Ved at implementere innovative maskiner med intelligente teknologier såsom kunstig intelligens, kan vi eliminere det hårde og beskidte manuelle arbejde fra de industrielle vaskerier.

Vi er en ung virksomhed i hurtig vækst. Vi er drevet af innovation, og vores internationale team er dedikeret og dygtige til at finde nye tilgange for at forbedre vores maskiner. Vi værdsætter vores uformelle arbejdsmiljø, hvor samarbejde og tilgangen til projekter med “Trial-and Error” hjælper med at opnå det bedst mulige resultat. I Inwatec holder vi afstandene korte, så maskin- og softwareingeniører kan arbejde tæt sammen med projekt-produktionen for at muliggøre konstant gensidig feedback ved hvert trin i processen.

Vi nyder at vokse med vores udfordringer såvel som vi elsker vores spontane grill-dage, brunsviger om morgenen eller den uformelle fredagsøl i vores bar.
Er du passioneret omkring innovation, robotter og teknologi? Har du lyst til at gøre en forskel fra første dag? Find mere information om vores ledige stillinger eller send en uopfordret ansøgning!

Find ledige jobs hos Inwatec ApS her

Inwatec er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Automation/Automationsteknolog Civilingeniør Diplomingeniør Elektriker It-ingeniør Maskiningeniør Maskinmester Mekaniker Produktudvikling og R&D Programmering Robotteknologi Smed Softwareingeniør Softwareudvikling Tekniker

Inwatec ApS

Hvidkærvej 30
5250 Odense SV