Intego A/S

Vi er en landsdækkende teknisk servicepartner med mere end 800 medarbejdere, der hver dag hjælper dansk industri og erhverv samt udbygger og fremtidssikrer infrastrukturen.

Uanset om opgaven er at servicere eller optimere din virksomhed, sætter Intego det rette hold inden for el-teknik, mekanik og automation, så du undgår at koordinere mellem flere leverandører. Vores mål er at give virksomhederne et konkurrencemæssigt forspring – til en fremtid, hvor den teknologiske udvikling er et centralt konkurrenceparameter.

Fremtidens vindere er de virksomheder, der formår at følge med udviklingen. Derfor arbejder vi med at spotte optimeringsmuligheder hos vores kunder, så vi også i fremtiden har stærke, konkurrencedygtige arbejdspladser i Danmark.

Intego lever af at have dygtige medarbejdere parat til at give den bedst mulige service.  Derfor er vi altid på udkig efter nye kollegaer, som kan være med til at styrke vores fortsatte vækst. Har du lyst til at komme med på et stærkt team, hvor vi går langt for hinanden og for vores kunder? Så er Intego stedet for dig.

Find ledige jobs hos Intego A/S her

Intego er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Automation/Automationsteknolog Elektriker Montør

Intego A/S

Vesterhavsgade 117
6700 Esbjerg

Trehøjevej 35
7200 Grindsted

Trianglen 27D
6000 Kolding

Holkebjergvej 91
5250 Odense SV