Ingram Micro

Med den globale infrastruktur og med fokus på Cloud, logistik, mobility og teknologiske løsninger arbejder Ingram Micro Danmark for, at vores partnere får de rigtige værktøjer og støtte til at drive forretningen mere vellykket.

Ligegyldigt hvilket marked, vores partnere opererer i, eller hvor i verden de opererer.

Er altid fremsynet

Ingram Micro blev grundlagt i 1979 og vi har over 35 år været en anerkendt markedsleder i vores branche, med leverance af verdensklasse løsninger til kunder i hele verden. Vores succes er baseret på innovation og en konstant stræben efter at levere bedre værdi og vækst for vores kunder. I dag, er der ingen anden virksomhed i verden, der leverer en lige så bred og dyb vifte af teknologiprodukter og serviceydelser.

Skalerbarhed og effektivitet

Verdens største brands og forhandlere stoler på at vi støtter deres aktiviteter og giver værdi til deres forretning. Vores forpligtelse til at investere i teknologi giver skalerbarhed, effektivitet og kritisk synlighed for vores kunder, når det betyder mest.

Global Mindset

Vi er en del af verdens største distributør og logistik leverandør på IT området og vi har aktiviteter i over 38 lande. Siden 1993 har Ingram Micro tilbudt løsninger i alle større regioner, og vi vil fortsætte med at styrke vores kapacitet gennem ekspansion og opkøb på nye markeder. Vi arbejder fokuseret med at bruge vores globale mindset i en konstant stræben på at levere de bedste løsninger til vores kunder, samtidigt med at vi har en ydmyg tilgang til at forretningen sker lokalt.

Ingram Micro Danmark

Ingram Micro Danmark er en førende distributør af IT og Telecom. Vi repræsenterer et stort udvalg af koncernens globale forretningsområder såsom; Technology Solutions, Mobilitet, Cloud, og Lifecycle Services. Og tilbyder fleksibel, omkostningseffektive og innovative løsninger i produktethåndtering, softwarekonfiguration, e-handel og tredjeparts logistik.

Find ledige jobs hos Ingram Micro her

Ingram Micro er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Forhandling HR Indkøb Ledelse Marketing Procesoptimering og supply chain Produktchef Salg SEO og Digital Marketing Sociale medier Telekommunikation Økonomi/Regnskab Økonomistyring
Ingram Micro Cloud Overview

Ingram Micro Cloud Overview
Do you ever wonder how most solution providers sell, provision and support the cloud services they offer? Or how they execute cloud marketing campaigns that get results? Now … you don’t have to.  Ingram Micro simplifies your success in the Cloud.
We realize that one size doesn’t fit all, therefore, we offer a world-class portfolio featuring over 200 cloud solutions.

Ingram Micro

Kolding Åpark 1, 2. sal
6000 Kolding