INGENIØR'NE

INGENIØR’NE er en moderne arbejdsplads, hvor vi vægter en målrettet indsats og høj kvalitet i arbejdet.

Vi arbejder seriøst med vores vision, hvor vi som virksomhed yder langtidsholdbare, gennemtænkte og gennemarbejdede projekter.

Vision
INGENIØR’NE er blandt de bedste i branchen. Vi tager ejerskab og gennemfører projekter til rette tid og i aftalt kvalitet. Vores lidenskab er med ansvarlighed, stolthed og stor ekspertise at sikre bygbarhed og skabe enkelhed i byggeprojekter. Firmaet er en partnerdrevet virksomhed og en attraktiv arbejdsplads, der tiltrækker og udvikler de dygtigste medarbejdere. Vi kan tænke utraditionelt og udfordrer vore kunder med dialog for at skabe de allerbedste løsninger.

Mission
Med INGENIØR’NE kommer byggeprojektet sikkert i hus. Vores rådgivningskompetencer er stærke og skaber anerkendelse og inspiration samt værdi for vore kunder.

Arbejdsmiljø
Vores arbejdsmiljøforhold skal i alle henseender være gode, attraktive og udviklende. Vores gode arbejdsforhold skal sikre, at vi kan fastholde og tiltrække dygtige og kvalificerede medarbejdere. Vi skal skabe en arbejdsplads, hvor det er sjovt at gå på arbejde.
Det er vores politik og holdning, at ansatte ikke må udsættes for arbejdsbetingede skader, nedslidning, udbrændthed eller stress.
Nye medarbejdere introduceres grundigt i virksomheden. I løbet af den første tid efter tiltrædelsen bliver der tilknyttet en ”mentor”, som kan svare på spørgsmål og tage sig af den nye medarbejder socialt og arbejdsmæssigt.

Find ledige jobs hos INGENIØR'NE her

INGENIØR'NE er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Bygningsingeniør/Anlægsingeniør Bygningskonstruktør Civilingeniør Diplomingeniør Energiingeniør Ingeniør Miljøteknologi Projektledelse/Planlægning

INGENIØR'NE

Jernbanegade 1
6700 Esbjerg

Kokholm 1
6000 Kolding

Sivlandvænget 29
5260 Odense S.