Hydac A/S

Hydac A/S er en hydraulik virksomhed, som oplever stor vækst på markedet

HYDAC International blev oprindeligt grundlagt i 1963 af Werner Dieter og Otmar Schön. Siden da er HYDAC International blevet en global spiller på verdensmarkedet for hydraulik og opererer inden for alle industrier. HYDAC International er stadig familieejet, og har en stærk og velafprøvet forretningsmodel.

Hydac A/S blev etableret i Danmark af Jens Haugaard den 1. januar 2000, som 100 % datterselskab til HYDAC International. Hydac A/S startede op på Svendborgvej i Odense, men allerede i maj 2004 blev der bygget et nyt domicil i Langeskov, da virksomheden og organisationen siden start har udviklet sig med gazelle hastighed.

HYDAC International tæller i dag mere end 8.800 medarbejdere fordelt over mere end 56 lokaliseringer i verden.
Hydac A/S har en stærk organisationskultur, og der er stor fokus på medarbejdertilfredshed og -trivsel. Dette viser sig også ved, at Hydac A/S gentagne gange er blevet placeret i toppen af “Great Place to Work” i Danmark.

Mission
Hydac A/S designer, producerer og sælger produkter og systemer af høj kvalitet, der forbedrer vores kunders bæredygtighed og totaløkonomi.

Vision
Hydac A/S har en vision om, at:

  • Vi vil være den fortrukne partner for vores kunder og leverandører
  • Vi vil være “the state of the art” firma for vores medarbejdere
  • Vi vil udleve alle vores værdier i alle vores handlinger
  • Vi vil opnå accept af vores ”Hydraulic Solutions Worldwide”
  • Vi vil være et firma i HYDAC organisationen, der er værd at følge
Find ledige jobs hos Hydac A/S her

Hydac A/S er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Dataanalytiker (Big Data) Designer/Teknisk Designer ERP-systemer Indkøb Integreret Design Ingeniør Lager og logistik Marketing Maskiningeniør Mekatronikingeniør Montør Produktionsingeniør Produktionsteknolog Produktudvikling og R&D Projektledelse/Planlægning Salgsingeniør Serviceingeniør Tekniker Teknisk Service VVS-tekniker Økonomi/Regnskab

Hydac A/S

Havretoften 5
5550 Langeskov