HN Group A/S

Perfekte plastløsninger bygget på viden, passion og mere end 30 års erfaring

HN Group leverer sprøjtestøbte og thermoformede plastemner til industrien i Danmark og resten af Europa. Vores kunder repræsenterer mange forskellige brancher, fx medico, fødevarer, legetøj, elektronik, hi-fi, biler, vindmøller, solceller samt gas- og vandteknik.

Virksomheden hviler på tre ben:

  • Sprøjtestøbning
  • Thermoformning
  • Støbeværktøjer

Netop fordi vi i dag har hele paletten samlet under ét tag, har vi formået at skabe en særdeles solid virksomhed. Også økonomisk. Med sunde værdier, dygtige medarbejdere og en stærk passion for at opfylde selv de mest komplekse ønsker fra vores kunder.

Er du vores næste medarbejder?

Kernen i vores succes gennem mere end 30 år har altid været dygtige medarbejdere. Specialister på hver deres felt. Men alle sammen med en fælles passion for at skabe perfekte løsninger til vores kunder.

Find ledige jobs hos HN Group A/S her

HN Group er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Plastmager Procesoperatør Produktionsingeniør Produktudvikling og R&D Tekniker Teknisk Service
HN Group - Profilfilm

HN Group – Profilfilm

HN Group skaber løsninger og produkter i sprøjtestøbt og thermoformet plast. Vi sætter kundernes behov og udfordringer i centrum – og kender kun ét resultat: Perfektion. Uanset ordrens (og emnets) størrelse. Med egen værktøjsafdeling er vi desuden i stand til at minimere time to market og holde din virksomhed inde i kampen, fx gennem rapid prototyping og prøveværktøjer.

HN Group A/S

Kløvermarken 310
7190 Billund