Hesehus A/S

Vi er Danmarks største e-handelshus specialiseret i udvikling af ambitiøse e-handelsløsninger.

Vi tilbyder markedets mest komplette softwareplatform målrettet B2C- og B2B-virksomheder, der ønsker at investere strategisk online og gøre e-handel til en af deres primære salgskanaler.

Siden vi startede virksomheden i 2002, har vi fokuseret 100% på det, vi er bedst til, og vi er i dag markedsførende i Danmark med mere end 100 referencer blandt Danmark og Skandinaviens største virksomheder. Her kan bl.a. nævnes Babysam, Wupti, Stof og Stil, og Matas, som ligeledes er nogle af de kunder, vi har modtaget topplaceringer til ved den årlige E-handelspris.

Dygtige og motiverede medarbejdere
Ligesom det er vores vision at tilbyde markedets bedste forståelse af de strategiske muligheder med internettet, så er det også vores vision at have dygtige og motiverede medarbejdere. Derfor er vores teams af udviklere, arkitekter, UX-specialister og digitale designere altid opdateret på den nyeste viden og specialiseret i alle e-handelsdiscipliner fra digital strategi, forretningsforståelse og kundeindsigt til konceptudvikling, UX, backend- og frontendkodning samt konverteringsoptimering.

Vi tilbyder løbende vores medarbejdere kurser, certificeringer og deltagelse i konferencer som GOTO Copenhagen, Design Matters eller UX Conference ligesom alle med personaleansvar får tilbudt kurser inden for ledelse og kompetenceudvikling.

Fyns største udviklermiljø
Siden 2002 er vi vokset fra 7 til 120 mand. Vi har i dag Fyns største udviklermiljø, der består af mere end 70 engagerede og fagligt højt kvalificerede udviklere og arkitekter, som hver dag arbejder på at gøre vores kunder til fremtidens e-handelsvindere. Vi går op i at løfte i flok, og vores kultur bærer præg af et stærkt, socialt sammenhold, hvor der er mange fejringer og sociale arrangementer i det omfang, man har tid og lyst til. Glæden ved at være hesehusianer er stor, hvilket også ses i kraft af den certificering, vi vandt i 2016, som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser® 2016 – en certificering vi er meget stolte af og værner om.

Kort sagt; Hesehus er the place to be!

Find ledige jobs hos Hesehus A/S her

Hesehus er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Civilingeniør Datamatiker Designer/Teknisk Designer Digital Design Diplomingeniør Formidling Grafiker Ingeniør It-ingeniør Kommunikation Marketing Multimedia Programmering Projektledelse/Planlægning Public affairs Sociale medier Softwareingeniør Softwareudvikling Tekstforfatter

Hesehus A/S

Englandsgade 24
5000 Odense C