Gram & Juhl

Vi tilbyder så meget mere end bare et job – vi er den førende leverandør af cms indenfor vind industrien!

Gram & Juhl udvikler og sælger innovative løsninger til overvågning af vind turbiner. Gram & Juhl er den førende leverandør af CSM i vind industrien og har installeret flere tusinde TCM® (Turbine Condition Monitoring) systemer verden over.

Hos Gram & Juhl har vi et struktureret arbejdsmiljø hvor vi bruger de bedste teknologier i arbejdet, samtidig med at vi har et tæt samarbejde med vores kunder i både udviklingen af hardware og software. Gram & Juhl har kontorer i både Danmark, America og Tyskland, og er dermed ikke bare en innovativ virksomhed, men en international virksomhed med et stort vækst potentiale, der hver dag stræber for at sikre en grøn energi kilde verden over.

Gram & Juhl tilbyder spændende og udfordrende karrierer indenfor vind energi sektoren, en grøn industri i stærk vækst, og som medarbejder hos Gram & Juhl har du muligheden for, og friheden til at inspirere og tage ansvar omkring den grønne energi.

Når du bliver en del af Gram & Juhl, vil du møde 20 dygtige kollegaer, der altid vil stå klar til at give dig en hjælpende hånd, for hos Gram & Juhl er vi alle et stort team. Du vil derfor blive en del af et team hvor sparring, integration og udvikling er den måde der arbejdes på. Du vil blive en del af en virksomhed, hvor kvalitetssikring og udførelse er nøgle elementer for succes.
Hos Gram & Juhl ved vi at de mest værdifulde aktiver firmaet har, er dets medarbejdere. Gram & Juhl tilbyder derfor sine medarbejdere et behageligt arbejdsmiljø, med store lyse rum hvor solen rigtigt kan skinne gennem, moderne faciliteter omgivet af smukke grønne marker, fleksible arbejdstider, pensions ordning, sygeforsikring og adgang til frisk frugt og lokale drikkevarer fra køleskabet. Derudover er der frynsegoder som professional massage, der er med til at sikre en ved varen komfort hos medarbejderne, samt sociale arrangementer som morgen buffet hver fredag.

Gram & Juhls hovedkontor ligger i Sønderjylland lige ud til motorvej E45, frakørsel 68.

Find ledige jobs hos Gram & Juhl her

Gram & Juhl er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Design Kommunikation Designer/Teknisk Designer Digital Design Formidling Generalist Hardwareudvikling Ingeniør It-ingeniør Kommunikation Marketing Programmering Projektledelse/Planlægning Public affairs Salg Salgsingeniør Softwareudvikling Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Gram & Juhl

Søndergård Alle 14
6500 Vojens