Glunz & Jensen A/S

Glunz & Jensen er verdens førende leverandør af innovative, højkvalitets-løsninger til den globale prepress-industri, hvor vi udvikler, producerer, sælger og servicerer processorer til offset- og flexo-trykindustri.

Vi tilbyder også eksponerings-, tørre- og belysningsenheder, montageborde, pladestackere og software til overvågning samt styring af komplette prepress-processer.

Glunz & Jensen er en anerkendt leder inden for prepress-teknologi igennem mere end 40 år. Vi har langvarige relationer med prominente kunder, herunder Agfa, Asahi, DuPont, Flint, Fuji, Heidelberg, Kodak og MacDermid, som er verdens største leverandører af tryklinjer. Vi markedsfører vores produkter gennem et omfattende og verdensomspændende netværk af distributører og forhandlere, og koncernen beskæftiger ca. 230 medarbejdere fordelt på datterselskaber og produktionsfaciliteter i Danmark, Slovakiet, USA, Italien, England og Kina.

Vores mål er at være den mest innovative udbyder af hardware og services på vores produktområder, og herigennem udvide vores markedsandele hos de globale kunder.
Samtidig vil vi styrke vores indtjeningskraft gennem optimering af priser, produktion, logistik og kapacitetsudnyttelse.

Glunz & Jensen A/S er børsnoteret på NASDAQ OMX Copenhagen A/S.

Find ledige jobs hos Glunz & Jensen A/S her

Glunz & Jensen er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Automation/Automationsteknolog Diplomingeniør Elektriker Industritekniker Ingeniør It-ingeniør Kvalitet og kvalitetssikring Maskiningeniør Produktionsingeniør Produktionsteknolog Produktudvikling og R&D Programmering Projektledelse/Planlægning Smed Softwareingeniør Svejser Tekniker

Glunz & Jensen A/S

Nordmarken 2
5750 Ringe