Gloria Mundi Care ApS

Gloria Mundi Care ApS sælger ‘hjælpsomme’ produkter, som kan lette hverdagen for de fleste, men særligt personer, som har et decideret handicap eller en funktionsnedsættelse.

Vi lægger vægt på at finde produkter, som har en rigtig god funktion og en høj kvalitet – og også et virkeligt flot design. Hensigten er, at man dagligt kan glæde sig ved at bruge smukke ting, som ikke stigmatiserer og ‘larmer’ af at være et hjælpemiddel.

En stor del af vores udvalg er ganske almindelige produkter til kontorarbejdspladsen eller hjemmet og som i kraft af deres design og udformning har en rigtig god ergonomi. Derved skånes led og muskler, og man undgår overbelastning i det daglige arbejde.

Vi har særligt fokus på velfærdsteknologi, der kan gøre folk selvhjulpne i dagligdagen, f.eks. vha. særlige køkkenredskaber, møbler, badeværelsesudstyr, rollatorer, kørestole (mobilitet) m.v. Vi har også en særlig produktgruppe, som er målrettet personer med demens, autisme, ADHD m.v.

Gloria Mundi Care finder produkter i Danmark og i udlandet, deraf navnet ‘Gloria Mundi’, der er latin for ‘Alverdens Herlighed’ (populært sagt). Vi bringer de fundne produkter til Danmark og Sverige via webshops, hvor også kunder fra mange andre af verdens lande finder os.

Vi har primært ergoterapeuter tilknyttet til at bistå med konkrete opgaver for kommuner, med evaluering af specielle hjælpemidler samt til at bistå på eksempelvis de større messer i Danmark.

Find ledige jobs hos Gloria Mundi Care ApS her

Gloria Mundi Care ApS er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Fysio- og ergoterapeut Velfærdsteknologi

Gloria Mundi Care ApS

Rytterskolevej 9
7000 Fredericia