GF Forsikring

GF Forsikring er et kundeejet selskab, der bygger på gensidighed. Vi giver medindflydelse og overskudsdeling.

GF Forsikring er et kundeejet forsikringsselskab, der bygger på gensidighed og lokal forankring.
Vi er ejet af vores kunder via selvstændige erhvervsdrivende foreninger, kaldet forsikringsklubber, der med lokale kontorer dækker hele Danmark. ”GF” står for Gruppe Forsikring, fordi man hos GF altid er forsikret sammen, enten inden for et lokalområde eller firma-/fagområde.Som kundeejet selskab driver vi alene forretningen i kundernes interesse. Vi holder priserne på det lavest mulige niveau, og når der er overskud, tilbagebetaler vi det til kunderne.

GF Forsikrings hovedaktivitet er privat skadeforsikringsvirksomhed. Vi henvender os bredt til alle privatkunder i Danmark, fordi vores kompetencer ligger på privatmarkedet, og fordi vi har fokus på at dække den almindelige families forsikringsbehov. GF Forsikring har en unik position på markedet som et lokalt forankret, og samtidig et landsdækkende, kundeejet forsikringsselskab.

Find ledige jobs hos GF Forsikring her

GF Forsikring er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Analyse Business Intelligence Datamatiker Forsikring og assurandør HR Indkøb Jura Kommunikation Ledelse Marketing Programmering Projektledelse/Planlægning Salg Tekstforfatter Webudvikling Økonomi/Regnskab

GF Forsikring

Jernbanevej 65
5210 Odense NV