GF Forsikring

Hvem er GF Forsikring?

Når der sker forandringer i dit liv, så står GF klar med en god forsikring, der både er konkurrencedygtig og tilbyder dig et lokalt omdrejningspunkt.

GF er for alle. Du behøver ikke et særligt job for at være med. Det er ikke nogen lukket klub, selv om vi gør os ekstra umage for at skabe lokale afdelinger, der netop er til for en mindre gruppe. Som GF-kunde hører du nemlig til et lokalt GF-kontor. Vi er med andre ord lokalt til stede og kan give personlig, nærværende rådgivning. Så du kan kende GF Forsikring på vores lokale forankring, ikke som et stort, anonymt forsikringsselskab langt fra din hverdag.

GF er gode og relevante forsikringsprodukter til en fornuftig pris. Sådan tænker de fleste forsikringsselskaber nok om sig selv. Men hos GF kan vi forklare dig hvordan. For vi deler ud af overskuddet. Og vi er til stede i dit lokalområde. Så vi kan nemmere lytte til dig, fordi vi er til for dig, ikke for aktionærer eller andre investorer. Gennem årene har vi betalt tilbage til vores kunder. Nu betaler vi automatisk overskuddet tilbage som billigere forsikringer.

Og så er GF et kundeejet selskab. GF giver dig nemlig mulighed for medbestemmelse. For hvis vi vil være tæt på kunderne, må vi også tilbyde jer at være tæt på os.

Derfor skal du vælge GF Forsikring:

  • Du får overskuddet tilbage – uanset hvilken forsikring, du tegner
  • Du får medindflydelse
  • Du får medlemsfordele, bl.a. tilbud om kundegruppeliv og gruppeinvalidepension.

GF Forsikring som arbejdsplads

GF Forsikrings vision er at være det nære forsikringsselskab, som er tæt på kunderne og deler overskuddet. For at nå visionen er det afgørende, at vi er en attraktiv arbejdsplads. Derfor sætter vi dig som medarbejder i centrum, fordi vi anerkender, at resultater skabes gennem gode og engagerede medarbejdere. Vi ønsker at skabe tillid og tryghed, og at give dig mulighed for indflydelse. Det er nemlig med til at skabe godt humør og arbejdsglæde blandt dig og dine kolleger – og det smitter af på kommunikationen med vores kunder.

Kompetencer er fra vores synspunkt ikke begrænset til din faglighed. Dine personlige kompetencer er mindst lige så vigtige, og at du har gode relationer til såvel kunder som kolleger. Vi arbejder teambaseret og lægger vægt på et socialt samvær – også uden for arbejdstiden.

“Overskud til hinanden” handler ikke alene om god behandling af vores kunder. Det handler også om dig som medarbejder, og det overskud vi som GF-kolleger viser hinanden i hverdagen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Find ledige jobs hos GF Forsikring her

GF Forsikring er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Analyse Business Intelligence Datamatiker Forsikring og assurandør HR Indkøb Jura Kommunikation Ledelse Marketing Programmering Projektledelse/Planlægning Salg Tekstforfatter Webudvikling Økonomi/Regnskab

GF Forsikring

Jernbanevej 65
5210 Odense NV