FutureSoft

FutureSoft – IT sikkerhed og special udvikling

FutureSoft er et lille konsulent-firma med speciale i forskning og vejledning i IT-sikkerhedsspørgsmål, specielt indenfor kompleks kommunikation. Nogle områder der er “limen” i det store net. Det er også områder de færreste kommer direkte i berøring med, eller har behov for at kende til, undtagen når det virkelig brænder på og der både er brug for dyb viden og solid diskretion.

Det kan sammenfattes til “når andre giver op, så er det FutureSoft der kan træde til”.

Da det i mange sammenhænge er en snæver ekspertise, sætter vi en stor ære i at vejlede og henvise til andre firma’er. På samme vis agerer vi også gerne som den uvildige tredie-part der kan hjælpe kunden med at få den helt rigtige aftale med en leverendør af sikkerhedsløsninger. Der er ingen økonomiske bånd af nogen art til noget andet firma. Alt foregår til aftalt pris og under “no cure – no pay” princippet. Af samme grund siger vi også nej til opgaver der ikke ligger indenfor vores speciale.

Det kan sammenfattes til at det er FutureSoft.dk du bør overveje, hvis du har behov for:

  • Akut hjælp med genstridige DNS, EMAIL og sikkerhedsproblemer (analyse, evt. afhjælpning, liase med trediepart)
  • Uvildig og diskret udførte konsulentopgaver (f.eks. lokal analyse og udarbejdelse af kravsspecifikation overfor tredieparts-leverandør)
  • Når der skal kommunikeres mellem programmer og platforme, og standard-værktøjerne ikke slår til (udviklingsopgave, og evt. programmering)
  • Du har en ide til en opgave der kræver kendskab til flere platforme, og erfaring i konceptudvikling (analyse, udvikling og koordinering af flere under-leverandører).
Find ledige jobs hos FutureSoft her

FutureSoft er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Analyse Forskning Softwareudvikling

FutureSoft

Kroskoven 42
6682 Hovborg