Frontmatec Kolding A/S

Frontmatec udvikler verdensførende, skræddersyede automationsløsninger til fødevarebranchen, andre hygiejne følsomme industrier, forsyningsbranchen og produktionsvirksomheder.

Vi er kendte for vore innovative og driftsikre høj-kvalitets produkter, specielt udviklet til hele værdikæden på slagterier verden over, fra slagtelinjer, opskæring og udbeningslinjer, hygiejne og kontrol systemer til logistisk og emballering.

Som arbejdsplads er Frontmatec en dynamisk og alsidig arbejdsplads med et spændende arbejdsmiljø samt gode muligheder for faglige og personlige udfordringer og med kontorer rundt omkring i Danmark har vi mulighed for at tilbyde medarbejderne mulighed for at arbejde der, hvor det passer dem bedst. Dagligdagen foregår i en travl, uformel organisation med en afslappet omgangstone og et godt arbejdsmiljø. Kort sagt tilbyder vi attraktive ansættelsesforhold med en løn, der matcher kvalifikationer samt pensionsordning.

Find ledige jobs hos Frontmatec Kolding A/S her

Frontmatec er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Automation/Automationsteknolog Designer/Teknisk Designer Robotteknologi Serviceingeniør Smed Softwareingeniør Softwareudvikling Svejser Teknisk Service Økonomistyring

Frontmatec Kolding A/S

Albuen 37
6000 Kolding