Frecon A/S

FRECON A/S er en af Danmarks mest erfarne konsulentvirksomheder inden for innovative tekniske løsninger.

Vi har vores hovedkontor i Gedved, nord for Horsens, og har for nylig etableret kontor i Tommerup på Fyn og i Esbjerg, hvorfra vi supporterer vores kunder i hele Danmark samt dele af Europa.

FRECON A/S blev stiftet i 1999 hvor udgangspunktet var at være en troværdig samarbejdspartner indenfor mekanisk konstruktion.
Dette har gennem tiden skabt et veletableret konsulenthus med ingeniører, konstruktører, produktionsteknologer, tekniske tegnere og vores øvrige kompetente medarbejdere.
Vores medarbejdere har status som specialister, da de hver især har en baggrund og uddannelse der udmærker den enkelte og højner den totale viden i teamet.
Vi leverer alt fra enkeltmandsopgaver til store projekter med udgangspunkt i vores kerneområder; mekanisk design og beregning til en bred kundegruppe.
Vi er i en positiv udvikling og oplever stigende efterspørgsel, derfor søger vi flere nye kollegaer til et dynamisk og innovativt miljø med høj faglighed og holdånd.

FRECON A/S er kendt for høj kvalitet og troværdighed i leverancen og med det udgangspunkt vil vi fortsætte væksten.
Vi vil glæde os til at byde dig velkommen i en spændende hverdag med et godt sammenhold.

Vi lægger generelt vægt på at ansøgere er:

  • Gode til at samarbejde på tværs af fag og kompetencer
  • Motiverede for at lære nyt
  • Åbne over for nye ideer og måder at gøre tingene bedre på
  • Stolte af det de laver
Find ledige jobs hos Frecon A/S her

FRECON A/S er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Analyse Automation/Automationsteknolog Civilingeniør Designer/Teknisk Designer Digital Design Diplomingeniør Energiingeniør Energiteknolog Forskning Ingeniør Integreret Design Ingeniør Konsulent Maskiningeniør Maskinmester Mekatronikingeniør Nanoteknologi Offshore/Maritim Plastmager Procesingeniør Procesinnovation Produktionsingeniør Produktionsteknolog Produktudvikling og R&D Projektledelse/Planlægning Robotteknologi Salgsingeniør Tekniker

Frecon A/S

Helgolandsgade 22, 1. sal
6700 Esbjerg

Østerbro 4
5690 Tommerup