FiberVisions a/s

En højteknologisk virksomhed, der fremstiller syntetiske fibre til industriens største producenter af hygiejneprodukter, isoleringsmaterialer, filtre m.v.

Vil du være en del af en innovativ lokal virksomhed med global rækkevidde?

FiberVisions er en højteknologisk arbejdsplads med sikkerheden som absolut førsteprioritet. Vi har fleksible arbejdsforhold, en uhøjtidelig omgangsform i hverdagen og stor fokus på god balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Kunderne er årsagen til, at vi eksisterer, og medarbejderne gør forskellen!
Det er medarbejderne, der skaber den kvalitet, funktionalitet og ydeevne, som vores produkter er kendt og respekteret for globalt. Det er deres knowhow, der i tæt samarbejde med kunder og leverandører skaber konkurrencedygtige løsninger til både eksisterende og nye markeder.
Verden er i konstant forandring, og FiberVisions ser denne forandring som en mulighed. Innovative fiberløsninger er helt afgørende for vores kunder, som bl.a. omfatter industriens største producenter af bleer, vådservietter, hygiejneprodukter, bindefibre til isoleringsmaterialer, teposer, filtre og meget andet. Vores procesteknologiske fokus åbner mulighed for hele tiden at være et skridt foran, når produkterne skal være endnu blødere, stærkere og mere funktionelle.
Innovation skaber vækst

FiberVisions er en højt specialiseret virksomhed med fokus på udvikling 
Et af vores specialer er bikomponente fibre, som består af en skal af ét materiale og en kerne af et andet materiale. Ved at ændre på form og materialer kan fibrene skræddersys til at opfylde kundens specifikke krav. Fremstillingen af syntetiske fibre er en fascinerende proces, som vi hele tiden forfiner og udfordrer. Vil du være med på holdet?

Et stærkt lokalmiljø
FiberVisions er beliggende i Varde, som har et aktivt lokalmiljø med masser af rekreative og uddannelsesmæssige muligheder. Vardes vision er ”Vi i naturen”. Naturen tages alvorligt, idet den er omdrejningspunkt for beboere og besøgende. Hos FiberVisions kan du derfor kombinere et udfordrende arbejdsliv med en spændende fritid.

Velkommen i en global familie
FiberVisions er ejet af den thailandske polyesterkoncern Indorama Ventures Public Company Limited, som har hovedsæde i Bangkok. Koncernen omfatter mere end 60 virksomheder globalt. IVL lægger stor vægt på bæredygtighed – og hensyn til naturen, der hvor de driver virksomhed. Læs mere på www.indoramaventures.com.
Udnyttet rigtigt kan mangfoldigheden i den store koncern gøre en afgørende forskel for kunder og for dig som medarbejder.

Læs mere om FiberVisions her: www.fibervisions.com

Find ledige jobs hos FiberVisions a/s her

FiberVisions er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Arbejdsmiljø Bioanalytiker/Laborant Civilingeniør Datamatiker Elektriker Elektroingeniør Indkøb Kemiingeniør Lager og logistik Maskiningeniør Plastmager Procesingeniør Procesoperatør Produktionsingeniør Produktudvikling og R&D Salg Økonomi/Regnskab Økonomistyring

FiberVisions a/s

Engdraget 22
6800 Varde