Fiberline

Gør en forskel i en innovativ industri

Fiberline er en af verdens førende producenter af avancerede kompositløsninger til byggebranchen og vindindustrien. Fra vores state-of-the-art hovedkontor i Middelfart flytter vi grænserne for kompositmaterialet for at imødekomme behovene fra fremtidens energirigtige samfund.

Hvem arbejder hos Fiberline?
De seneste år er vi vokset eksplosivt og er i dag ca. 300 engagerede medarbejdere, der deler en fascination af et nyt materiales muligheder. Vi er ingeniører, teknikere, operatører, sælgere, plastmagere og en masse andet. Fælles for os er, at vi hver især er specialister på vores eget felt og brænder for vores bidrag til helheden.

Hvad tilbyder Fiberline?
Udvikling og værdiskabelse er en naturlig del af vores virksomhedskultur. Som en del af vores team skal du derfor være drevet af viljen og lysten til at gøre en forskel og komme i mål med dine projekter. Du kommer til at arbejde i en international virksomhed og får både kollegaer og kunder fra hele verden. Med udgangspunkt i kompositternes unikke muligheder arbejder vi for at skabe en bæredygtig fremtid inden for vindindustrien og byggebranchen.

Hos Fiberline får du mulighed for at udvikle dine færdigheder samtidig med at du bidrager til at videreudvikle vores virksomhed. Og så skal du forvente at blive udfordret fra første arbejdsdag samt at få både medansvar og -bestemmelse.

Ny viden en naturlig del af vores DNA
Vi har tradition for at samarbejde med skoler og universiteter verden over, hvor vi får ny viden ind i vores dagligdag. Det giver de studerende konkret erfaring og en mulighed for at sætte deres præg på udviklingen og fremstillingen af fremtidens smarte materialer, nemlig glas- og kulfiberkomposit.

Er du interesseret i at blive en del af vores team, så følg os på LinkedIn, hvor ledige stillinger løbende bliver slået op. På vores hjemmeside kan du også søge uopfordret – måske er det netop dig, vi står og mangler.

Find ledige jobs hos Fiberline her

Fiberline er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Arbejdsmiljø Bioanalytiker/Laborant Civilingeniør Diplomingeniør Industritekniker Ingeniør Kemiingeniør Maskiningeniør Maskinmester Montør Plastmager Procesingeniør Procesinnovation Procesoperatør Produktionsingeniør Produktionsteknolog Projektledelse/Planlægning Sundhed Tekniker Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Fiberline

Barmstedt Allé 5
5500 Middelfart