EWII

Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor faglig stolthed, arbejdsglæde og sundhed er i centrum? I EWII arbejder vi passioneret med at sikre en bæredygtig fremtid.

Vi udvikler klimavenlige energiteknologier – vindstrømproduktion, elkøretøjer og brændselsceller – og velfærdsteknologiske løsninger. Vi sælger energi, tilbyder energirådgivning, køleteknik og leverer el, fjernvarme, fiberbredbånd og frisk drikkevand.

I EWII driver vi forretning med hjerte og dit bidrag som medarbejder er afgørende for vores succes. Derfor er din trivsel og udvikling vigtig. Vi har et sammenhold, som er stærkt. Vi er nemlig ansvarlige og passionerede og gør vores bedste for at hjælpe hinanden med fortsat at være en attraktiv virksomhed både for vores kunder og medarbejdere.

EWII er en stor, privat virksomhed med rødder i Trekantområdet. Vi har en omsætning på ca. 1,5 mia. kr. om året og cirka 525 medarbejdere, der hver dag gør en forskel for vores kunder.

Find ledige jobs hos EWII her

EWII er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Analyse Bioanalytiker/Laborant Business Intelligence Byggeri og Anlæg Bygningsingeniør Bygningskonstruktør Byplanlægning Datamatiker Dataanalytiker (Big Data) Diplomingeniør Elektriker Elektroingeniør Energiingeniør Energiteknolog ERP-systemer Formidling Forskning Forsyningsoperatører Generalist HR Indkøb Ingeniør It-ingeniør Jura Kemiingeniør Kommunikation Marketing Maskiningeniør Maskinmester Miljøteknologi Multimedia Procesoptimering og supply chain Produktionsingeniør Produktudvikling og R&D Programmering Projektledelse/Planlægning Robotteknologi Salg Salgsingeniør Serviceingeniør Sociale medier Softwareingeniør Softwareudvikling Tekniker Tekstforfatter Telekommunikation Økonomi/Regnskab Økonomistyring

EWII

Kokbjerg 30
6000 Kolding

Emil Neckelmanns Vej 15
5220 Odense SØ