Eurofins Danmark

Eurofins bidrager til en sundere og mere sikker verden

Eurofins Scientific er en international gruppe af mere end 800 laboratorier i 47 lande og med mere end 45.000 dygtige og engagerede medarbejdere. Vi udfører årligt millioner af tests og analyser for sammen med vores kunder at bidrage til sunde fødevarer, et godt miljø ude og inde, en høj kvalitet af medicinske produkter samt forbrugerprodukter og en optimal udnyttelse af vores ressourcer.

Danmark var blandt de første lande i Eurofins Gruppen, og vi er tilstede på seks lokationer i Danmark og en arbejdsplads for 1000 medarbejdere. Vi har medarbejdere inden for forskellige baggrunde – kemikere, biologer, økotoksikologer, mikrobiologer, farmaceuter, dyrlæger, ingeniører, teknikere, laboranter samt en række administrative funktioner inden for it, salg, indkøb, logistik, HR og økonomi.

Det er en glæde at stå i spidsen for en højteknologisk virksomhed præget af kompetence, engagement og vækst, og hvor ingen i det daglige arbejde er i tvivl om vigtigheden af det, som vi arbejder med.

Vil du være en del af Eurofins?
Eurofins er et sted, hvor medarbejdere bliver opfordret til at træffe beslutninger og bliver belønnet for deres succes, hvilket blandt andet betyder, at medarbejdere kan avancere hurtigt. Bliv dit mest ekstraordinære jeg, med støtte og udvikling gennem din karriere. Vi tilbyder en spændende karriere i en dynamisk virksomhed med mulighed for personlig og faglig udvikling samt et inspirerende arbejdsmiljø.

”The Eurofins Spirit” er unik – i vores internationale netværk af laboratorier arbejder vi hver dag for ”Testing for Life”, for at bidrage til at vores verden bliver et mere sikkert og sundere sted at være. Der har aldrig været større efterspørgsel efter vores videnskabelige knowhow og banebrydende testteknologi. Vi er derfor på en mission for at skabe de bedste teams af medarbejdere ved at inspirere, udfordre og ansætte de dygtigste talenter fra hele verden.

Eurofins er anderledes. Og vi mener, at det er godt at være anderledes. Vi laver ikke forretning “som vi ple­jer”. Vi stræber altid efter at gøre det bedre. Vores medarbejdere er også anderledes: Hvis du er passioneret omkring dit arbejde, fokuseret på resultater og inspireret af dit bidrag til at gøre verden til et mere sikkert sted, så har du fundet din næste arbejdsplads.

Har du ”The Eurofins Spirit”?

Besøg vores karriereside og læs mere om dine muligheder hos Eurofins: careers.eurofins.com/dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Find ledige jobs hos Eurofins Danmark her

Eurofins er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Agronom Bioanalytiker/Laborant Biolog (sundhed) Civilingeniør Datamatiker Indkøb Ingeniør Kemiingeniør Produktionsingeniør Softwareudvikling

Eurofins Danmark

Ladelundvej 85
6600 Vejen