Esbjerg Kommune

OMRÅDETS STØRSTE ARBEJDSPLADS
I Esbjerg Kommune er der ansat ca. 10.500 mennesker på over 300 vidt forskellige typer arbejdspladser. Her er alt lige fra lærere, pædagoger og sosu-assistenter, til kultursociologier, biologer og kemiingeniører. Kombinationen af de mange forskellige faggrupper giver en unik dynamik, der styrker din faglighed og giver dig mulighed for, at gøre karriere på rekordtid.

Vi ansætter både erfarne og nyuddannede, og hos os får du optimale muligheder for at booste din karriere. Vi vil være den bedste kommune at bo og arbejde i, og derfor sætter vi alle sejl til for, at vores medarbejdere har det godt og udvikler sig både fagligt og personligt.

BÅDE PRAKTIKPLADSER OG FASTE STILLINGER
Der opslås løbende et væld af spændende stillinger i Esbjerg Kommune. Vi tilbyder også attraktive praktikpladser, og da vi har gode erfaringer med vores studerende, tager vi altid gerne imod ansøgninger – også de uopfordrede.

TRYGHED OG TALENTUDVIKLING
Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med fokus på mangfoldighed og medindflydelse. Her er fleksible ansættelsesmuligheder og tryghed i din ansættelse uden risiko for at “gro fast”. Her er gode ansættelsesvilkår, og vi ansætter både nyuddannede og erfarne. Hos os er det nemlig vigtigst, at potentialet altid udvikles. Vi tilbyder blandt andet talentudvikling, kurser og lederafklaring.

LIVET I ESBJERG KOMMUNE
I de seneste år er der kommet et stærkt internationalt miljø i Esbjerg, hvor der i indre by i alt bor ca. 75.000 mennesker. Byen tiltrækker hvert år store events, store koncerter og årlige festivals. I app’en EsbjergLive finder du en eventkalender og kan også få overblik over de mange foreninger, spillesteder, cafeer osv. Se også mere på www.esbjerglive.dk.

VI TAGER GODT IMOD DIG
Esbjerg Kommune har en særlig Tilflytterservice, hvor tilflyttere kan få råd og vejledning om fx. karrieremuligheder. Her er du altid velkommen. Læs mere på www.nyiesbjerg.dk.

Find ledige jobs hos Esbjerg Kommune her

Esbjerg Kommune er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Design Kommunikation Designer/Teknisk Designer Digital Design Energiingeniør Energiteknolog Formidling Forskning HR Ingeniør It-ingeniør Jura Kommunikation Ledelse Marketing Oversættelse og sprog Procesoptimering og supply chain Programmering Projektledelse/Planlægning Public affairs Sundhed Turisme og oplevelsesøkonomi Undervisning Velfærdsteknologi Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Esbjerg Kommune

Esbjerg Rådhus
Torvegade 74
6700 Esbjerg