ESBEES HEADHUNTING

ESBEES HEADHUNTING – træfsikker headhunting igennen årtier

Du som virksomhed får bæredygtige resultater under diskretion og får et partnerskab med stor træfsikkerhed. Vi forstår at møde dig hvor du er og du får en målrettet indsats, der med stor kvalitet og tryghed gennem forløbet sikrer dig et kvalificeret beslutningsgrundlag, der skaber vækst.

ESBEES HEADHUNTING er specialiserede i at finde de rette kompetencer til din virksomhed. Vi går ind i virksomheden både med hjerne og hjerte, dvs. vi lever os ind i virksomhedens virkelighed og tilfører værdi i form af rådgivning, sparring og netværk.

ESBEES HEADHUNTING bruger headhunting som det foretrukne middel til at finde din nye medarbejder. Det giver de mest motiverede kandidater, idet vi finder de personer, der – uden at vide det – er klar til et nyt kapitel i deres karriere eller via vor rådgivning bliver klar og motiveret på nye udfordringer.

Headhunting udmærker sig ved at være diskret, enkelt og uden at du som ordregiver skal bruge særligt meget tid. Der er ingen utidige henvendelser fordi man netop ikke kan se, at du rekrutterer nye medarbejdere. Headhunting er aktiv rekruttering, hvor vi tager kontakt til kandidaten – vi sidder ikke og venter på henvendelser. Vi agerer hvilket giver en aktiv og effektiv process.

ESBEES HEADHUNTING bidrager med erfaring, indsigt, empati, kreativitet, vedholdendenhed og sund fornuft.

ESBEES HEADHUNTING har arbejdet i mange forskellige brancher og tager til stadighed og gerne nye udfordringer op. Det handler nemlig om kreativitet og et basalt god netværk at åbne nye brancher og fagområder.

ESBEES HEADHUNTING har en lang erfaring fra national og international headhunting og cross border aktiviteter. Vi skaber værdi og succes for vore kandidater og vore kunder, hvilket indebærer sikkerhed og tryghed i processen.

Vi hjælper danske virksomheder med at tiltrække motiverede kolleger både nationalt og internationalt samt udenlandske virksomheder med at finde tilsvarende i Danmark. Vi har lang erfaring og en god track record i at finde de rette kompetencer uanset om det drejer sig om bestyrelsessammensætning, direktion, fabriksledelse, mellemledere eller specialister i Danmark eller i udlandet.

KONTAKT Søren Bøge Sørensen på mobil 2027 4666 eller mail sbs@esbeesheadhunting.com for møde eller yderligere oplysninger.

Find ledige jobs i ESBEES HEADHUNTINGs database her

På ESBEES HEADHUNTING's jobside kan du finde jobs inden for nedenstående kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se syddanske virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Agronom Analyse Arbejdsmiljø Arkitektur Audiolog Automation/Automationsteknolog Bioanalytiker/Laborant Biolog (sundhed) Business Intelligence Byggeri og Anlæg Bygningsingeniør/Anlægsingeniør Bygningskonstruktør Byplanlægning Civilingeniør Datamatiker Dataanalytiker (Big Data) Digital Design Diplomingeniør DSP-ingeniør (Digital Signal Processing) Eksportsalg Elektriker Elektroingeniør Energiingeniør Energiteknolog Erhvervsudvikling ERP-systemer Farmaceut Farmakonom Finansiel rådgivning/Financial trading Forhandling Formidling Forskning Forsyningsoperatører Generalist Hospitalsledelse HR HSEQ (QHSE) Indkøb Industritekniker Ingeniør Integreret Design Ingeniør It-ingeniør Jura Kemiingeniør Kommunikation Konsulent Kvalitet og kvalitetssikring Lager og logistik Ledelse Læge Marketing Maskiningeniør Maskinmester Mekatronikingeniør Nanoteknologi Offshore/Maritim Oversættelse og sprog Plastmager Procesingeniør Procesinnovation Procesoperatør Procesoptimering og supply chain Produktionsingeniør Produktionsteknolog Produktudvikling og R&D Programmering Projektledelse/Planlægning Psykologi Robotteknologi Salg Salgsingeniør Serviceingeniør Sikkerhedsledelse Softwareingeniør Softwareudvikling Speciallæge Sundhed Tekniker Transport Undervisning Velfærdsteknologi Økonomi/Regnskab Økonomistyring

ESBEES HEADHUNTING

Mørupvej 16
7183 Randbøl