Erhvervsakademi SydVest

Erhvervsakademi SydVest udbyder videregående uddannelser og efteruddannelser i hele Syddanmark.

Vi har campusser i både Esbjerg og Sønderborg. Erhvervsakademi SydVest samarbejder målrettet med erhvervslivet om at udvikle og udbyde den viden og de uddannelser, der er nødvendige for at styrke området i den digitale og globale virkelighed.

Erhvervsakademi SydVest er med til at forme og udvikle de studerende, og som underviser gør man viden til virkelighed ved at gøre den anvendelig. Derudover bidrager underviserne til at gøre de studerende klar til virkeligheden gennem uddannelse og opkvalificering. Akademiets medarbejdere arbejder under frie rammer, og arbejdsmetoden er baseret på tillid – her handler det om at finde sin egen undervisningsstil.

Find ledige jobs hos Erhvervsakademi SydVest her

Erhvervsakademi SydVest er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Byggeri og Anlæg Bygningskonstruktør Designer/Teknisk Designer Energiteknolog Formidling Forskning HR Ingeniør Kommunikation Lager og logistik Marketing Offshore/Maritim Procesoptimering og supply chain Projektledelse/Planlægning Public affairs Robotteknologi Transport Turisme og oplevelsesøkonomi Undervisning Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Erhvervsakademi SydVest

Spangsbjerg Kirkevej 103
6700 Esbjerg

Alsion 2
6400 Sønderborg