Energistyrelsen

Vil du være en del af Danmarks energiomstilling? 
Energistyrelsen er en afgørende bidragsyder til Danmarks rolle som foregangsland for en omkostningseffektiv omstilling af energisystemet – til gavn for både klimaet og den danske økonomi. Vi varetager opgaver vedrørende energiproduktion, -forsyning og -forbrug og indsatsen for at nedbringe CO2-udledningen. Vi deltager også i internationale samarbejder om energiomstilling i lande som Kina, Mexico, Ukraine, Indonesien, Sydafrika m.fl.

Forsyning af samfundsvital infrastruktur
Energistyrelsen har ansvaret for at understøtte den økonomiske effektivisering af forsyningssektoren, som foruden energi omfatter samfundsvitale områder som vand, affald og telekommunikation. Vi sætter et solidt fagligt fingeraftryk på den førte politik på området og sikrer de bedst mulige vilkår for, at danskerne får leveret en stabil forsyning.

Vi er kendt for vores høje faglighed
Energistyrelsen har eksisteret siden 1976 og er en del af et koncernfællesskab under Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet. Vi lægger vægt på en høj faglighed og videndeling blandt vores mange faggrupper. Vi bryster os af at have et godt kollegaskab og en fleksibel arbejdsplads, hvor der er plads til den enkeltes behov. Energistyrelsen har adresse i Esbjerg og København.

Find ledige jobs hos Energistyrelsen her

Energistyrelsen er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Civilingeniør Diplomingeniør Generalist Ingeniør Jura Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Energistyrelsen

Skolegade 7
6700 Esbjerg