Energinet

Et stærkt team for en bedre verden

Energinet er en ambitiøs og fleksibel arbejdsplads

Når du træder ind ad døren til Energinet, vil du opdage, at der er højt til loftet – i mere end én forstand. Vi har høje ambitioner, og din leder har stor tillid til dig og dine kompetencer. Du får masser af ansvar og vil opleve stor fleksibilitet i forhold til, hvordan du planlægger din arbejdsdag. Det gælder, uanset om du er nyuddannet eller erfaren.

Vores kultur er uformel og lærende. For eksempel sidder vi alle i storrumskontor, lige fra kontoreleven til den administrerende direktør. Vi bruger aktivt vores kaffebar og åbne atrium, når vi deler viden og samarbejder på tværs af afdelinger og fagligheder, og har du brug for sparring og input fra en kollega, går du aldrig forgæves.

Vi har Danmarks fedeste arbejdsopgaver

Vi tør godt påstå, at vi har nogle af de mest spændende arbejdsopgaver i Danmark. Vi er ambitiøse på både samfundets, virksomhedens og dine vegne. Hver dag arbejder vi med at udnytte den grønne energi fra sol, vind og biogas til at skabe verdens bedste energisystem. Det kræver globalt udsyn, handlekraft og konstant nytænkning af vores tekniske og digitale løsninger.

Vi forventer, at du løbende udvider dine kompetencer og nysgerrigt opsøger nye muligheder, perspektiver og samarbejder. Til gengæld får du optimale rammer for at udvikle dig fagligt og personligt. Du indgår i samspil med dygtige kolleger og samarbejdspartnere og udvikler dig hele tiden gennem nye og spændende opgaver. Du kan også sætte turbo på din karriere gennem vores forskellige vækstspor, uanset om du er specialist, projektleder eller leder.

Sammen skaber vi grøn energi for en bedre verden

Når du går på arbejde i Energinet, kan du roligt ranke ryggen, for uanset hvilke opgaver du løfter, bidrager du til, at vi sammen kan nå vores mål om et 100% grønt energisystem. Vi er med til at skabe en bæredygtig og klimaansvarlig fremtid i Danmark, samtidig med at vi inspirerer til globale løsninger på nogle af verdens største udfordringer.

Vi ved, at vores vigtigste ressource er dygtige og motiverede medarbejdere. Vil du være en del af et stærkt team?  Så læs mere på www.energinet.dk/karriere.

Find ledige jobs hos Energinet her

Energinet er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Analyse Automation/Automationsteknolog Business Intelligence Elektroingeniør Energiingeniør Energiteknolog Ingeniør It-ingeniør Jura Ledelse Programmering Projektledelse/Planlægning Salg Salgsingeniør Softwareingeniør Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Energinet

Tonne Kjærsvej 65
7000 Fredericia