EffiMat Storage Technology A/S

EffiMat Storage Technology A/S blev grundlagt i 2011. Vi producerer og leverer automatiske og fleksible løsninger, til håndtering og lagring af småvarer og har sat nye standarder for plukhastighed, pluksikkerhed, kvalitet, driftsikkerhed og fleksibilitet.

Vores navn stammer fra vores nøgleprodukt, den revolutionære EffiMat®. Mulighederne for lageroptimering er altid udgangspunktet for vores arbejde og vi stræber efter at forhøje effektiviteten på alle størrelser af virksomheder med automatiserede pluksystemer af høj hastighed. Vores produkter og rådgivning er løsninger til mange af de lager-og logistik udfordringer virksomheder møder i dagligdagen. Alle vores løsninger laves specifikt til kunden og er derfor helt unikke.

Vi har i omegnen af 40 ansatte og vores medarbejdere kommer fra hele verden. Vores arbejdsmiljø bærer præg af dette, i form af et højt niveau af diversitet og inspirerende forskelligheder. Vi er en ambitiøs virksomhed i konstant udvikling og med et internationalt mindset. Vores strategi er langsigtet og baseret på erfarne og dygtige medarbejdere indenfor intralogistik området.

Vi har hovedkontor i Tietgenbyen, Odense – en helt unik placering. Odense har fået tilnavnet ”Robotic Valley” og robotmiljøet på Fyn er både pulserende og inspirerende. Selvom vores base er at finde i den fynske hovedstad, kommer vi i den grad også udover Danmarks grænser – vi er tilstede i 15 lande verden over i kraft af vores installationer og samarbejdspartnere

Find ledige jobs hos EffiMat Storage Technology A/S her

EffiMat Storage Technology A/S er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Civilingeniør It-ingeniør Kvalitet og kvalitetssikring Lager og logistik Ledelse Marketing Maskiningeniør Maskinmester Montør Procesinnovation Procesoperatør Procesoptimering og supply chain Produktchef Produktudvikling og R&D Programmering Projektledelse/Planlægning Robotteknologi Serviceingeniør Softwareingeniør Softwareudvikling Tekniker

EffiMat Storage Technology A/S

Emil Neckelmanns Vej 15C
5220 Odense SØ