DLG

The Possibility Field.

Vi har højt til loftet og langt til begrænsningerne.

Der følger et stort ansvar med, når man er et af Europas største landbrugsselskaber, og det ansvar er vi klar til at tage. Men vores ambitioner rækker videre. Vi vil være det førende landbrugsselskab i verden inden for vores kerneforretninger og skabe værdi for vores ejere ved at levere den bedste kvalitet.

For at nå vores fremtidige mål skal vi yde vores bedste og for at kunne det, må vi være enige om, hvad vi forventer af hinanden. Vi forventer passion, ansvarlighed og et stort selvstændigt drive. Vi forventer, at du ser mulighederne og går efter dem med en jernfast vilje til at opnå deres fulde potentiale.

Til gengæld kan du forvente af os, at vi sætter det selvstændige initiativ over anciennitet og titler. Du kan forvente et fokus på at udvikle alt – også dig. Du kan forvente mange muligheder både lokalt og internationalt. Du kan i det hele taget forvente meget af os, men ikke, at vi bremser dig.

For hvis vi ikke skulle gå forrest, hvem skulle så?

DLG – Leading the Way

Du skal ikke tage jobbet. Du skal tage udfordringen

For os, er vores 6.300 kollegaer alle hver især betydningsfulde og et vigtigt konkurrenceparameter for DLG og vores fortsatte succes. Hos DLG anses diversitet nemlig som værende en styrke.

Som medarbejder i DLG-koncernen er du med til at drive en virksomhed i rivende udvikling. Og med den store alsidighed er der også grobund for en spændende karriere i Danmark eller i et af koncernens mange udenlandske datterselskaber.

Det stærke individ i det stærke team. Så enkelt kan det siges. Vores medarbejdere er nøglen til at nå målene i vores strategi, og vi skal gøre det sammen. Det er vores ledere og medarbejdere, der i fællesskab skal udleve vores ambition om at være førende og sætte retning i branchen.

Vores fremtidige mål har fokus på vækst, udvikling samt innovation. Det er derfor vigtigt for os, at vores medarbejdere har passion, tager ansvar og har et kæmpe selvstændigt drive. Vi forventer, at du samarbejder, deler viden og er med til at løse vores opgaver klogt på tværs af organisationen. Vi forventer, at du ser mulighederne og går efter dem med jernfast vilje. Vi tror nemlig på det stærke individ og det stærke team.

Vil du være med til at gå forrest?
Vi er altid på udkig efter spændende kandidater, så hvis du netop mener at kunne bidrage til DLG’s udvikling og vækst og er interesseret i at arbejde i en af Danmarks største virksomheder, er du velkommen til at se på vores hjemmeside efter ledige stillinger via www.dlg.dk/karriere.

Du kan også følge os på LinkedIn, hvor vi også slår ledige stillinger op: https://www.linkedin.com/company/dlg/.

Find ledige jobs hos DLG her

DLG er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Agronom Analyse Arbejdsmiljø Beskæftigelsesfaglig Bioanalytiker/Laborant Biolog (sundhed) Business Intelligence Civilingeniør Datamatiker Dataanalytiker (Big Data) Design Kommunikation Diplomingeniør Eksportsalg Elektriker Elektroingeniør Energiingeniør Energiteknolog ERP-systemer Finansiel rådgivning/Financial trading Forhandling Formidling Forsikring og assurandør Forskning Generalist Hardwareudvikling HR HSEQ (QHSE) Indkøb Industritekniker Ingeniør It-ingeniør Journalist Jura Kemiingeniør Kommunikation Konference og Catering Konsulent Kulturudvikling Kvalitet og kvalitetssikring Lager og logistik Ledelse Marketing Maskiningeniør Maskinmester Miljøteknologi Multimedia Procesingeniør Procesinnovation Procesoptimering og supply chain Produktchef Produktionsingeniør Produktionsteknolog Produktudvikling og R&D Programmering Projektledelse/Planlægning Salg Salgsingeniør Sikkerhedsledelse Sociale medier Softwareingeniør Softwareudvikling Tekniker Transport Økonomi/Regnskab Økonomistyring

DLG

Vesterballevej 4
7000 Fredericia