DIS A/S

Vi brænder for teknik

DIS er blandt Danmarks førende ingeniør- og konsulentvirksomheder og beskæftiger i dag 500 dedikerede medarbejdere. Vi leverer konsulentarbejde og totalløsninger inden for en lang række fagområder og til nogle af de største og mest innovative virksomheder i industrien.
Vi er specialister inden for mekanik, el, automation, software, hardware, industrielt design, projektledelse samt business consulting, og vores mål er at omsætte faglig viden til kommercielle og unikke løsninger.

DIS har stor berøringsflade til industrien på tværs af brancher og fagområder. Hos DIS har du derfor ikke bare én arbejdsplads, men mange, og vil hurtigt opnå bred erfaring inden for ingeniørfaget.

Et unikt fællesskab
Hos DIS vil du opleve høj faglighed, et stort engagement samt et unikt fællesskab blandt kollegerne, som alle brænder for deres fag og for at skabe nye løsninger for vores kunder. Vi har fokus på at tiltrække og udvikle de dygtigste medarbejdere med spændende opgaver i et attraktivt miljø, og vi har konstant fokus på at skabe en arbejdsplads som er både udfordrende og sjov at være en del af.

Find ledige jobs hos DIS A/S her

DIS A/S er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Automation/Automationsteknolog Civilingeniør Datamatiker Dataanalytiker (Big Data) Digital Design Diplomingeniør DSP-ingeniør (Digital Signal Processing) Elektroingeniør Energiingeniør Generalist Hardwareudvikling HSEQ (QHSE) Integreret Design Ingeniør It-ingeniør Konsulent Ledelse Maskiningeniør Maskinmester Mekatronikingeniør Nanoteknologi Offshore/Maritim Procesingeniør Procesinnovation Procesoptimering og supply chain Produktchef Produktudvikling og R&D Programmering Projektledelse/Planlægning Robotteknologi Serviceingeniør Softwareingeniør Softwareudvikling Telekommunikation Velfærdsteknologi

DIS A/S

Kanalen 1
6700 Esbjerg

Nordager 26
6000 Kolding

Alsion 2
6400 Sønderborg