Dinex Group

Dinex blev grundlagt i 1982 af Grethe og Jørgen Dinesen.

I 2000 blev Torben Dinesen administrerende direktør og senere i 2011, hovedaktionær i Dinex Koncernen.

Med hovedkontor i Danmark, opererer Dinex i dag gennem 20 virksomheder og beskæftiger over 1.200 engagerede medarbejdere verden over. Dinex koncernen har produktion og salg i 16 forskellige lande herunder i Danmark, England, Finland, Tyskland, Letland, USA, Tyrkiet, Rusland, Kina og Brasilien (planlagt). Derudover har Dinex Koncernen salgsselskaber i Spanien, Italien, Frankrig, Tyskland, Storbritannien, Polen og Serbien.
Dinex Koncernen er en af verdens førende producenter og leverandør af innovative udstødningsprodukter og emissionssystemer til industrien for tunge køretøjer og dieselmotorer.

Den kontinuerligt voksende portefølje med mere end 20.000 varenumre og komplette systemer repræsenterer alt fra rør, lyddæmpere, spændebånd, fleksible rør, isoleringer og efterbehandlingsprodukter som katalysatorer (SCR) og partikelfiltre (DPF).

Dinex er den eneste producent af udstødningsprodukter og emissionssystemer i verden der har teknologien og produktionsplatformen til udvikling af egne substrater og coatings

Dinex Technology Center – det innovative udviklingscenter (R&D) – stod færdig i 2007 og er et af branchens mest avancerede indenfor udvikling og systemintegration af komplette løsninger. Hvad der gør Dinex koncernen unik og overlegen er vores egen teknologiplatform, der gør det muligt for Dinex koncernen at udvikle vores position som verdens førende udbyder af udstødningsteknologier nu, og i fremtiden.

Kunderne i Dinex Koncernen er verdensomspændende on-road og off-road bilfabrikanter udstyret med medium og store diesel- og gasmotorer samt distributører af udstødnings- og emissionsreservedele til lastbiler og busser, herunder retrofit løsninger til miljøzoner. Derudover betjener Dinex Koncernen store motorfabrikanter med komplette systemløsninger til marine, jernbane, el-produktion og tungt off-road maskineri.

Vores dedikation til fremstilling af produkter af høj kvalitet baseret på vores egen teknologiplatform er drevet af en high performance kultur og et ønske om hele tiden at opsøge nye områder inden for udstødnings- og emissionssystemer.

For at kunne servicere kunder både globalt og lokalt, vil Dinex Koncernen fortsætte sin globale ekspansion og dens lokale indsats indenfor alle regioner for at træffe beslutninger tæt på markederne. Dinex Koncernen vil arbejde for at gøre verden til et renere sted ved at tilbyde vores kunder de mest banebrydende produkter og systemer.

Find ledige jobs hos Dinex Group her

Dinex Koncernen er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Analyse Business Intelligence Design Kommunikation Designer/Teknisk Designer Digital Design Formidling Indkøb Ingeniør Kommunikation Lager og logistik Marketing Procesingeniør Procesoptimering og supply chain Produktionsingeniør Produktionsteknolog Projektledelse/Planlægning Public affairs Salg Transport Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Dinex Group

Fynsvej 39
5500 Middelfart