DGI Landskontor

Hvad er DGI?

DGI er Danmarks næststørste idrætsorganisation med flere end 1,5 millioner medlemmer. Sammen med foreningerne får vi danskerne ud i naturen og ind på banen. Børn og seniorer, begyndere og rutinerede.

Vi tror på, at du bliver stærkere og mere motiveret af at dyrke idræt i et fællesskab, og vores aktiviteter spænder over mange forskellige idrætsgrene. Fra street soccer til svømning, fra håndbold til fitness og løb.

DGI er en nonprofitorganisation, der i mere end 150 år har arbejdet tæt sammen med foreningerne om at gøre danskerne mere aktive. I dag tæller DGI flere end 6.300 foreninger og 100.000 frivillige ildsjæle. Som en af landets største leverandører af kurser gør DGI hvert år flere end 50.000 danskere klogere på både sig selv og idræt.

Vi hjælper foreningerne med at gøre en forskel. For samfundet. For idrætten. For dig.
DGI søger løbende konsulenter til foreningsudvikling, rådgivning og sparring med de over 6.000 foreninger.
Til fælles funktionen DGI-IT søges løbende såvel udviklere som driftsmedarbejdere, ligesom vi løbende søger medarbejdere til DGI Økonomi.

Find ledige jobs hos DGI Landskontor her

DGI er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Analyse Business Intelligence HR Konsulent Kulturudvikling Ledelse Marketing Multimedia Projektledelse/Planlægning Softwareudvikling Økonomi/Regnskab Økonomistyring

DGI Landskontor

Vingsted Skovvej 1
7182 Bredsten