DAVINCI development A/S

DAVINCI development er et komplet udviklingsfirma, som er specialist inden for engineering og 3D print.

Vi løser professionelt og effektivt konstruktions-, og produktudviklingsopgaver, fra koncept til færdigt produkt indenfor plast-, apparat-, maskin- og stålkonstruktioner med dertil hørende beregninger. Vi indgår både i komplette projekter samt delprojekter. Vores ingeniører arbejder enten fra et af DAVINCIs kontorer, eller som integrerede medarbejdere i udviklingsteamet hos kunden. Vi arbejder primært indenfor metal-, plast-, medico-, og energibranchen.
Vores kompetencer indenfor engineering ligger især i konceptudvikling, 3D konstruktion, beregning, simulering, teknisk dokumentation, produktpræsentation, samt projektledelse.

Vi søger primært maskiningeniører, som har erfaring med konstruktion og/eller beregning. Af CAD programmer benytter vi SolidWorks, Autodesk Inventor, Siemens NX, PTC Creo, CATIA og Solid Edge, samt ANSYS til beregning/FEA.
Som medarbejder i DAVINCI får du et selvstændigt, ansvarsfuldt og udfordrende job. Der er rig mulighed for at udvikle sig fagligt, da arbejdsopgaverne aldrig er ens.

Vi tilbyder et attraktivt og uformelt arbejdsklima, med masser af udfordringer, og muligheder for personlig og faglig udvikling i et internationalt miljø, hvor godt humør og en spændende hverdag vægtes højt. Vi har til huse i moderne og lyse lokaler, hvor kontorfaciliteter og teknisk udstyr er i topklasse.

Find ledige jobs hos DAVINCI development A/S her

DAVINCI er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Automation/Automationsteknolog Ingeniør Maskiningeniør Produktudvikling og R&D Projektledelse/Planlægning

DAVINCI development A/S

Hedegårdsvej 9
7190 Billund