Dansk Højtryk A/S

Dansk Højtryk A/S er Danmarks eneste autoriserede KENT servicecenter.

Vi levere, reparere og servicere KENT højtryksrensere over hele Danmark. Hver uge har vi montører kørende over hele Danmark, hvor de hurtigt og effektivt reparere alle mærker inden for højtryksrensere.

Grunden til at KENT højtryksrensere er det bedste valg indenfor højtryksrensere, er fordi de er meget simpelt men robust opbygget. Dette betyder at der er færre dele der kan gå i stykker. Dele som ellers kunne have været både dyre og tidskrævende at erstatte. KENT højtryksrensere har fokuseret på et samarbejde mellem højtryksrenseren og dens tilbehør. Tilbehøret kan nemlig gøre højtryksrenserne skræddersyet til det arbejde de skal udføre. Forskellige længder og former for spulelanser, flere muligheder indenfor skum og opvarming af vandet og perfekte idéer til håndtering af højtryksslanger. KENT højtryksrensere er den løsning der tænker forud og vi tilbyder altid support og samarbejde med vores kunder.

Vi har moderniseret højtryksrenser-markedet i Danmark, vi har nemlig lavet en helt ny webshop hvor vi giver vores kunder mulighed for at bestille højtryksrensere, kloakspulere, tilbehør, reservedele og endda serviceaftaler, samtidig med at vi stadig lægger den største vægt på at vores kunder får hvad de behøver og altid føler sig trygge i deres højtryksrensningsløsninger. Vi har nemlig døgnvagt på vores telefon 70121270, hvor vores kunder altid kan ringe ind, hvis der er problemer med deres højtryksrenser.

Find ledige jobs hos Dansk Højtryk A/S her

Dansk Højtryk A/S er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Industritekniker Lager og logistik Montør Multimedia Salg Sociale medier Svejser Tekstforfatter

Dansk Højtryk A/S

Trunderrupvej 1A
5683 Haarby