Danish Aerospace Company ApS

Danish Aerospace Company ApS er en højteknologisk virksomhed, der arbejder med avanceret medicinsk udstyr og andre tekniske områder primært inden for rumfart.

Vores produkter er baseret på mange års specialiseret forskning og udvikling. Dette består i udvikling, integration og anvendelse af såvel nye som etablerede medicinske teknologier til de udfordringer og anderledes betingelser, der findes i rummets vægtløshed. Disse produkter er med til at bringe teknologien fra rumfart og erfaring fra ophold i rummet, ned på Jorden til gavn for almindelige mennesker.

Danish Aerospace Company beskæftiger ingeniører og teknikere, der leverer avancerede tekniske produkter og teknisk service til vores kunder. Vi specialiserer os i kundespecifikke design, udvikling, produktion, certificering, vedligeholdelse, afprøvning og drift af medicinsk udstyr til rumfart. Til dato er omkring 3,1 ton af firmaets udstyr blevet sendt i rummet.

Find ledige jobs hos Danish Aerospace Company ApS her

Danish Aerospace Company ApS er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Civilingeniør Diplomingeniør DSP-ingeniør (Digital Signal Processing) Elektroingeniør Ingeniør It-ingeniør Maskiningeniør Programmering Softwareingeniør Softwareudvikling Tekniker

Danish Aerospace Company ApS

Hvidkjærvej 31A, st.
5250 Odense SV