Daniit A/S

Daniit A/S udvikler og implementerer avancerede løsninger for styring, regulering, overvågning og dataopsamling til specifikke inden- såvel som udenlandske producenter til b.la. Feed og Aqua segmentet.

Som virksomhed, ønsker Daniit dedikerede medarbejder, der både har evnerne og viljen til at medvirke i den fortsatte forretningsmæssige udvikling af virksomheden. Denne udvikling, tager specifikt udgangspunkt i Daniit’s nye strategi kaldet FOKUS, der omhandler fem (5) fokusområder:

  • Forretning
  • Omstillingsevne
  • Kompetencer
  • Udvikling
  • Salg

Overordnet, består Daniit’s løsningerne traditionelt af både hardware og software, hvorfor vi også fremadrettet har behov for profiler indenfor: automation og programmering.

I takt med digitaliseringens udbredelse, er Daniit ligeledes interesseret i at opnå viden og forståelse for Predictive Maintenance, Machine Learning, Cloud-løsninger samt dataanalyse, hvorfor vi også her kan være interesseret i profiler, der har viden indenfor disse områder.

Find ledige jobs hos Daniit A/S her

Daniit A/S er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Agronom Automation/Automationsteknolog Dataanalytiker (Big Data) Designer/Teknisk Designer Elektrofagtekniker Energiteknolog It-teknolog Miljøteknologi Programmering Salgsingeniør SEO og Digital Marketing Softwareingeniør Softwareudvikling

Daniit A/S

Jyllandsgade 42
6400 Sønderborg

Hvidkærvej 29
5250 Odense