Dan-Bunkering

Dan-Bunkering har i mere end tre årtier været førende inden for handel med brændstof og øvrige olieprodukter til skibe verden over.

Vi er en international organisation med hovedkontor i Middelfart og med afdelinger i København, Shanghai, Kaliningrad, Singapore, Monaco, Houston, Beijing, Dubai, Valparaiso, Stamford og Sydney. Mere end 70 dedikerede og servicemindede tradere står klar til at servicere kunderne. Dan-Bunkering er en del af en professionel og økonomisk stærk gruppe med stor erfaring og aktivitet inden for rederi og shipping.

Et job hos Dan-Bunkering består i at kaste sig ud i spændende udfordringer og samtidig få muligheden for en verdensomspændende karriere på et af vores mange kontorer.

Hos Dan-Bunkering ved vi af erfaring, at meget dygtige og dedikerede medarbejdere gør en verden til forskel for vores kunder. Det er afgørende for os, at alle vores medarbejdere stortrives, hvorfor vi tilbyder et udfordrende og varierende arbejdsmiljø, som svarer til medarbejderens ønsker, evner og potentiale.

Dan-Bunkering er et konkurrencepræget og krævende sted at arbejde. Vi benytter os både af et udvalg af eksterne uddannelsesmuligheder, men vi har også udviklet vores eget længerevarende uddannelsesforløb såvel som eget internationale Business Academy, hvilket gør det muligt for os at forestå træning i eget regi.

Find ledige jobs hos Dan-Bunkering her

Dan-Bunkering er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Business Intelligence International Business Kommunikation Marketing Salg Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Dan-Bunkering

Strandvejen 5
5500 Middelfart